Statea la colt de strada si isi vindea bebelusii! Cand vei afla adevaratul motiv pentru care facea asta...

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 20:15

Multi trecatori se infiorau cand o femeie venea la ei si le oferea un bebelus de vanzare!

Este anormal ca o mama sa stea pe strada si sa incerce sa isi vanda copii abia nascuti, mai ales unor necunoscuti. Adevarul, insa, este ca acei bebelusi pot parea extrem de reali, insa ei sunt doar papusi. Deci, femeia nu incerca sa vanda un copil viu, ci o papusa.

Jaime Eaton s-a apucat sa confectioneze bebelusi care par vii dupa ce, intr-o zi, i-a comandat fetitei sale o papusa -bebelus.

Insa modul cum era facuta, a dezamagit-o, asa ca s-a apucat sa fabrice ea insasi bebelusii si sa ii faca sa para cat mai reali.

Acesti bebelusi pot ajunge sa coste foarte mult, incepand cu suma de 300 de dolari deoarece sunt aproape vii. Multe femei cumpara astfel de papusi din diferite motive: ori pentru ca nu pot avea copii, ori pentru ca le-a murit bebelusul sau doar pentru ca vor sa mai simta senzatia de cum e sa ai un bebelus din nou.
Multi vad in asta o ciudatenie si nu o modalitate de amuzament.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.