”Stați aproape să aflați sexul bebelușului” Armin Nicoară a făcut marele anunț pe contul său de Instagram

Author: Diana Bostan
Actualizat: 20 oct 2023, 08:27

Armin Nicoară a făcut marele anunț

Sursa: Instagram- Armin Nicoară

Armin Nicoară și-a luat prin surprindere urmăritorii cu ultimul său anunț. Artistul a dezvăluit că în orice moment se va afla sexul bebelușului. Despre cine este vorba?

Așa cum ne-a obișnuit, Armin Nicoară pregătește mereu câte o surpriză pentru fanii săi. De această dată, saxofonistul și-a anunțat urmăritorii că în curând vor afla sexul bebelușului prietenei sale, Stana Stepanescu.

Armin Nicoară a făcut marele anunț în timpul repetițiilor

Deși fanii se așteptau ca Armin Nicoară să facă marele anunț în legătură cu soția sa, Claudia Puican, artistul este în culmea fericirii după ce o bună prietenă a anunțat că este însărcinată.

Stana Stepănescu, o îndrăgită artistă a muzicii de petrecere este însărcinată, iar cât de curând va anunța sexul bebelușului.

Citește și: Probleme pentru artista Claudia Puican ”Trebuie să iau o pauză vocală” Ce se întâmplă cu soția lui Armin Nicoară

”Alo, alo România. Vrem să vă spunem că piesa este aproape gata și imediat veți afla și sexul bebelusului”,

a fost anunțul făcut de Armin Nicoară în legătură cu sarcina colegei sale de scenă, pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe lângă faptul că îi leagă o prietenie, cei doi vor avea și o colaborare muzicală împreună. În momentul în care a făcut anunțul, Armin Nicoară și Stana se aflau în studioul de înregistrări.

Stana a anunțat că este însărcinată în urmă cu câteva zile, iar prietenii sunt extrem de bucuroși pentru ea.

Armin Nicoară a reușit să-și enerveze soția

Claudia Puican a dezvăluit faptul că Armin îi folosește noua mașină în fiecare zi, motiv pentru care este nevoită să conducă vechea mașină. Deși nu poate fi extrem de supărată din acest motiv, artista a recunoscut că-i simte lipsa noului bolid.

”  Degeaba mi-am cumpărat mașină pentru că Armin îmi folosește mașina zi de zi și mă lasă să mă plimb tot cu mașina veche. Bine că o am și pe asta”,  a povestit Claudia Puican într-un alt Instastory.

Citește și: Cum îl tratează Claudia Puican pe Armin Nicoară ”Ce vrei să-ți mai dau” Artistul a postat totul pe contul său de Instagram

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt împreună de câțiva ani și-și doresc enorm un bebeluș, însă până acum nu a fost să fie. Cei doi nu au preferințe dacă să fie băiat sau fată, ci își doresc doar să fie sănătos.

Cât despre numele copilului, aceștia au declarat că va fi un nume special, ales cu ajutorul unui preot. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja.

Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema”, a spus Claudia Puican, conform   Fanatik

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?