Statiunea Mamaia are un nou imn! Vi se pare potrivit?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:42

Imnul statiunii Mamaia 2014, intitulat "A lu’ Mamaia", interpretat de Delia si Speak, a fost lansat, in noaptea de joi spre vineri, intr-un club din statiune, la eveniment fiind prezent si primarul Radu Mazare, care a spus ca Mamaia nu este a sa, nici macar a Constantei, ci a romanilor.

Evenimentul de lansarea a noului imn al statiunii Mamaia a avut loc dupa miezul noptii intr-un club din centrul statiunii, care a fost plin de tineri dornici de distractie.

Momentul mult asteptat a fost prezentat de primarul Radu Mazare, care a urcat pe scena si a spus ca Mamaia nu este a sa, nici a Constantei, ci a tututor romanilor.

Pe scena si-au facut aparitia Delia si Speak, care au incins atmosfera interpretand imnul statiunii- "A lu’ Mamaia".



La final, Radu Mazare a spus ca nu a avut nicio contributie la realizarea acestui imn, dar ca ii place, este o piesa "cantabila, de vara" si ca pentru realizarea sa a fost organizata o licitatie.

Este pentru al doilea an consecutiv cand statiunea Mamaia are imn, cel din 2013 fiind interpretat de Loredana, Cabron, Alex Velea si Radu Mazare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.