„Stau cu ei. Îi privesc în ochi”. Regina Întunericului, patroana unei firme de pompe funebre, stă noaptea cu decedații pe care trebuie să îi pregătească pentru ultimul drum

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iul 2023, 15:42

„Eu sunt cea mai bună în ceea ce fac, în domeniul meu, fac lumină în întuneric. Sunt ce trebuie”

Sursa: Captură Video

Gabriela Lucuțar a devenit cunoscută ca Regina Întunericului datorită succesului foarte mare pe care l-a înregistrat cu firma de pompe funebre pe care o deține. Aceasta se implică total în afacerea ei și susține că aceasta este cheia succesului.

Regina Întunericului, pe numele său real Gabriela Lucuțar, nu se teme în a sta alături de persoanele decedate pe care trebuie să le pregătească pentru ultimul drum. Fără niciun sentiment de frică, aceasta stă noaptea printre ei, având puterea chiar de a-i privi în ochi, înainte de a-i închide.

Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului, afacere de succes în domeniul pompelor funebre

Un eveniment trist în viața oamenilor, dar o afacere bănoasă pentru Gabriela Lucuțar.

Regina Întunericului a început de jos cu afacerea ei, dar, în timp, a reușit să pună pe picioare o afacere extrem de profitabilă și care îi aduce foarte multe satisfacții. După ani în acest domeniu, consideră că a atins apogeul, fiind cea mai bună în ceea ce face, dar mereu se asigură că aduce ceva nou și din ce în ce mai bun.

„Eu sunt cea mai bună în ceea ce fac, în domeniul meu, fac lumină în întuneric.

Sunt ce trebuie. Eu sunt autopsier de meserie, îmi place să tai. Eu fac îmbălsămări. Acest business (n.r. afacere) pe care eu l-am dezvoltat și, din nimic, am făcut să fie un imperiu, a fost doar prin munca mea, prin dăruirea mea, prin tot ceea ce fac diferit de toți ceilalți.

Citește și: „Timpul te face să uiți și să ierți”. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! Dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”: „Laur o să mă iubească toată viața lui”

Mie asta îmi place să fie frumos, să fie la un alt nivel. Consider că viața asta trebuie trăită așa cum vrem să o trăim. Eu sunt la un alt nivel (n.r. în ceea ce face). Nu mai am de muncă (n.r. pentru a ajunge cea mai bună). Eu muncesc în continuare și, întotdeauna, mă gândesc să fac lucruri speciale, deosebite, adică nu mă plafonez aici. La mine nu există așa ceva”,  a povestit femeia de afaceri, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Regina Întunericului stă noaptea cu persoanele decedate

Decesul reprezintă un subiect de care multă lume se ferește, dar nu și Regina Întunericului. Aceasta nu doar că se implică trup și suflet în ceea ce face, dar fiind cea care face autopsia și îmbălsămarea, stă noaptea cu persoanele decedate, fără a avea de-a face cu vreun sentiment cu care alte persoane se confruntă.

Citește și: ''M-a luat Poliția pe stradă, m-a întrebat de acte și m-a trimis acasă'' Milionarul Călin Donca, dezvăluiri despre primul loc de muncă și câte lipsuri a avut in copilarie

„Stau cu ei, îmi place să stau cu ei. De ce? Eu îi privesc, înainte să mă apuc de treabă, îi privesc în ochi, pentru că majoritatea rămân cu ochii deschiși și le închid eu ochii.

Nu le dau niciun sfat. Când fac îmbălsămările, eu iubesc să stau noaptea cu ei”, a povestit Gabriela Lucuțar.