Steaua este din nou campioana Romaniei la fotbal. Echipa lui Gigi Becali a castigat cel de-al 26-lea titlu din istorie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:10

Otelul Galati a fost echipa care i-a asigurat Stelei locul intai. Steaua ar fi trebuit sa invinga pentru a fi sigura de titlul de campioana.

Numai ca jucatorii lui Constantin Galca n-au reusit sa marcheze, iar meciul s-a terminat cu scorul de 0 la 0. Imediat dupa fluierul de final, toti stelistii asteptau cu infrigurare sa se incheie meciul de la Targu Mures, unde ASA isi putea adjudeca titlul doar daca invingea Otelul. Nervii erau intinsi la maximum, mai ales ca acolo scorul era 1 la 1. Un gol al targmuresenilor putea intoarce soarta campionatului.

Costel Galca se plimba nervos la marginea terenului, presedintele Valeriu Argaseala implora divinitatea, iar Gigi Becali invartea o matanie. Pana la urma, Valeriu Argaseala n-a mai rezistat si a pus mana pe telefon, probabil pentru a tine legatura cu stadionul din Targu Mures. La fel a facut si capitanul Stelei, Cristi Tanase, care n-a jucat aseara din cauza unei accidentari. Jos, pe teren, mai multi jucatori ai Stelei s-au adunat in jurul unui telefon pentru a urmari finalul meciului de la Targu Mures.

Emotiile erau evidente. Varela, unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei, isi pune mainile in cap, iar portarul Nita incearca sa-l consoleze. In cateva momente, a venit si clipa izbavitoare.

Otelul marcheaza in poarta celor de la Targu Mures si o face pe Steaua campioana. Jucatorii se imbratiseaza, conducerea Stelei este in al noualea cer si tot stadionul izbucneste in urale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

In cateva momente a inceput fiesta.

Gigi Becali a fost cel care a luat sampania si s-a dus catre jucatori.
Jucatorii l-au luat apoi in brate pe finantatorul lor si l-au aruncat in sus de bucurie. Desi pana acum Becali a spus ca nu mai e atat de interesat de fotbal, latifundiarul din Pipera n-a rezistat emotiilor.