Steaua isi continua marsul spre titlu, dupa 1-0 cu CFR Cluj

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:35

Steaua a invins-o, duminica seara, pe National Arena, pe CFR Cluj, campioana in exercitiu a Ligii 1, prin golul reusit de Rusescu (min. 75), si s-a distantat la 12 puncte de formatia ardeleana. La finalul partidei, Gigi Becali era in delir: “Aduceti alti adversari mai buni. I-am naucit!”.

Elevii lui Laurentiu Reghecampf se s-au distantat de clujeni, pe care Gigi Becali ii considera principalii contracandidati la castigarea campionatului, la 12 puncte, in urma victoriei de duminica, 1-0. Raul Rusescu a fost deciziv. Fostul atacant al Unirii Urziceni a marcat unicul gol al partidei in minutul 75, dupa o centrare a lui Georgievski.

 

La capatul partidei dominate clar de bucuresteni, finantatorul “ros-albastrilor” a facut din nou spectacol: “Gata, s-a terminat campionatul.

Aduceti alte echipe cu care sa jucam, alti adversari mai buni. Lasati-ne sa ne pregatim pentru Liga Campionilor! Reghecampf e cel mai bun”, a exclamat seful Stelei, dupa care a desfacut o sticla de sampanie.

Dupa 11 etape, Steaua este pe prima pozitie (28 de puncte), fiind urmata de Pandurii (25 de puncte) si de Astra (21 de puncte). Vaslui si CFR Cluj, echipe care si-au si ele castigarea titlului, se afla la 9, respectiv 12 puncte in urma Stelei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.