Stefan Banica isi va pastra averea dupa DIVORTUL de Andreea Marin! Vezi DECLARATIA tatalui Andreei Marin

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:11

WOWbiz.ro a aruncat bomba in aer, chiar dupa anuntul neasteptat postat pe Facebook de catre Andreea Marin si Stefan Banica, in urma caruia au anuntat separarea lor.

Tatal Andreei Marin nu a vrut sa faca foarte multe comentarii pe baza divortului dintre "Zana Surprizelor" si Stefan Banica. El declarand doar: "Amandoi sunt maturi si stiu ce au de facut. Nu ma bag", a declarat tatal vedetei pentru wowbiz.ro.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mama-25be5a00b8551789ec20ec021c00d62c.jpgPotrivit wowbiz.ro, cu cateva luni inainte sa se insoare cu Andreea Marin, Stefan Banica Jr. si-a trecut toata averea pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, temandu-se de un eventual partaj ce putea sa apara in urma unui divort.
La acea vreme, banii si proprietatile lui Stefan erau estimate la un milion de euro!

 

In ianuarie 2006 Banica Jr. detinea: un apartament un apartament in zona Unirii, ramas dupa partajul divortului de Mihaela Radulescu, un altul in zona Circului, o vila la Foisorul de Foc si un apartament de doua camere in Dorobanti. Presa vremii a relatat ca Stefan si-a trecut toate aceste proprietati si o parte din bani, in  total un milion de euro, pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, incercand sa evite complicatiile unui partaj, in cazul unui divort.

Tot in 2006, Stefan si Andreea si-au cumparat o vila in cartierul Tei, pe care au dat 500.000 de euro, unde au stat in toti acesti ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Citeste mai multe pe wowbiz.ro

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?