Stefan Banica Jr. PRIMUL INTERVIU dupa anuntul divortului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:56

Andreea Marin si Stefan Banica Jr au anuntat in urma cu o luna pe pagina de Facebook ca urmeaza sa divorteze dupa sapte ani de casnicie.

Artistul a acordat in exclusivitate pentru wowbiz.ro, primul interviu de dupa anuntul divortului. Echipa WOWbiz l-a surprins pe Stefan banica Jr pe scena Teatrului de Comedie, intr-un rol in piesa “Revizorul”. Desi nu trece tocmai printr-o perioada placuta, e in divort cu Andreea Marin, Stefan Banica si-a jucat rolul ca la carte! El s-a sarutat cu o femeie pe scena, a mimat sexul sub un cearsaf si si-a spus replicile fara greseala, lasand publicul fara suflare.
Am ceva in ochi.. asa… de nu-mi rezista nicio femeie ” sau “ Dati-mi mana fetei dumneavoastra… o iubesc ” sunt doar cateva dintre replicile care au starnit reactii in sala.

La sfarsitul spectacolului, publicul s-a ridicat in picioare si a aplaudat frenetic performanta tuturor actorilor. In “Revizorul”, Stefan Banica il interpreteaza pe Ivan Alexandrovici, un functionar din Petersburg. In piesa mai joaca actori cunoscuti ca George Mihaita, Valentin Teodosiu, Vladimir Gaitan sau Ion Chelaru.


Reporter: Ce ne poti spune despre rolul tau din piesa “Revizorul”?

Stefan Banica jr: Jucam de aproape sase ani “Revizorul”, in regia lui Horatiu Malaele si iata ca e un spectacol care rezista si se vinde de la prima strigare in continuare. Este un spectacol fanion al Teatrului de Comedie si este o provocare si o placere de fiecare data cand joc. Nu e un rol greu, e un spectacol de echipa.
Si, chiar daca varfurile tenace sunt eu si George Mihaita in acest spectacol, toata lumea face o treaba exceptionala. E un spectacol care inca ne bucura chiar daca au trecut sase ani.

Reporter: Te simti mai bine pe scena atunci cand joci sau atunci cand canti?

Stefan Banica Jr: Pe scena ma simt cel mai bine. Concertul si spectacolul sunt doua lucruri diferite si fiecare presupune un altfel de concentrare si eu le iau ca atare.
Bucuria mea maxima este atunci cand un spectatator vine la un spectactol de teatru, la un concert si pleaca cu ceva in suflet.

Reporter: Daca ar fi, prin absurd, sa renunti la una din ele, la ce ai renunta? La teatru sau la muzica?

Stefan Banica jr: Daca ar fi sa renunt la una din ele? Nu exista asa ceva. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Am mai spus, baza este actoria si ma ajuta foarte multa in ceea ce fac... Cred ca s-a depasit de mult mentalitatea ca ori esti cantaret, ori actor... fac asta din 1990, am deschis un drum si dupa mine au venit si altii.

Reporter: In atatia ani de cariera, care a fost cel mai greu rol pe care l-ai interpretat?

Stefan Banica jr: Cel mai greu rol pe care l-am jucat pana acum a fost “George”, din “Virginia Woolf”.


Reporter: Pentru rolurile din piesele de teatru repeti si acasa?

Stefan Banica jr: Pentru spectacole repeti peste tot. Si in masina, daca e cazul.

Reporter: Cum iti imparti timpul in asa fel incat sa faci si teatru, sa si canti…

Stefan Banica jr: Imi fac timp pentru asta. Asta imi e meseria...

Reporter: La ce proiecte lucrezi acum?

Stefan Banica jr: Acum mai repet pentru “Virginia Woolf “ si pentru inca o piesa. Imi pregatesc concertele acustice de la circ, e al treilea an consecutive cand cantam acolo. E un spectacol dedicat femeii, in general acolo cantam piese de dragoste. In afara de cantecele bine cunoscute interpretam si alte piese ramase pe albume si care nu au fost difuzate la radio, le cantam in varianta acustica.

Stefan Banica Jr alaturi de colegii de scena
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/stefan-banica-04b907fc7242a1840c79a3b104ca2ea7.jpg
Stefan Banica Jr pe scena in piesa "Revizorul"
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/stef-8db307da758f665ac5c11d25c4f394f6.jpg