Ștefan Bănică junior, întâlnire emoționantă și neașteptată cu fiul său! „E foarte mișto, vă spun eu”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 12 oct 2023, 21:10

Ștefan Bănică junior, întâlnire emoționantă și neașteptată cu fiul său! „E foarte mișto, vă spun eu”

Sursa: Ștefan Bănică Facebook

Ștefan Bănică jr, în vârstă de 55 de ani, este tatăl mândru a trei copii, fiecare din căsnicii diferite: Radu Ștefan Bănică, Violeta și Alexandru.

Recent, artistul a avut o întâlnire cu totul neplanificată cu fiul său, Radu Ștefan. Aceștia s-au revăzut la Televiziune, fiecare din ei filmând la câte o emisiune. 

Ștefan Bănică jr și fiul său, întâlnire emoționantă

Ștefan Bănică jr  s-a întâlnit cu fiul său pe platourile de filmare ale unor emisiuni și nu au putut rata momentul inedit fără să facă o poză. 

Citește și: „Vei simți ca o gheară care îți strânge sufletul”. Andreea Marin, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră perioadă din viața ei, când s-a confruntat cu depresia

„Cum e să te întâlnești, fără să-ți propui, cu băiatul tău la Televiziune, fiecare filmând la o altă emisiune și să faci o poză în cabina care poartă numele tatălui tău? E foarte mișto, vă spun eu!”, a

scris acesta pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie emoționantă. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Radu Ștefan Bănică îi calcă pe urme tatălui său. Cât câștigă tânărul din meseria de artist

Radu Ștefan Bănică are 21 de ani și îi calcă pe urme tatăl său, fiind deja un artist.

Acesta a terminat UNATC, iar visul lui de când era mic a fost să fie cântăreț, dar și actor. 

În prezent, Radu are un business. Cu primii lui bani și-a deschis o cafenea în Piața Constituției, care îi merge chiar foarte bine.

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns subiect de ceartă în mediul online. Andreea Marin: „Am avut mereu bun simț”

Mulțumesc lui Dumnezeu, mă întrețin singur de câțiva ani. Anul ăsta mă mut, sunt în proces. Cu primii mei bani mulți pe care i-am făcut am deschis o cafenea. Cafeneaua e în Piața Constituției, e singura pe Libertății, pe bulevard, și am început acum un an...a fost jale, n-am ce să zic.  Atunci nu eram așa de ocupat. Am avut un an de pauză, jumătate de an în care n-am făcut nimic, n-am luat niciun casting, n-am luat nicio ofertă.

Hobby-ul e business-ul pentru mine, îmi place ideea de antreprenoriat în toate domeniile! Am avut multe greșeli și prin acest drum dar, uite, ce înseamnă să fii perseverent și să crezi într-un produs: primele șase luni eu am venit cu bani de acasă, și n-a fost pe banii lui tata, n-a fost pe banii lui mama. Nu făceam nici 100 de lei pe zi, deci a fost ceva groaznic.

Aveam doi (n.r.: angajați) atunci și, ușor-ușor, a început să meargă, am început cu promovarea pe care am știut eu s-o fac ”, a povestit Radu Ștefan Bănică. 

Acum, Radu Ștefan are propria afacere, însă este și artist, așa cum visa de mic.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.