Stefan Banica, napadit de amintiri? Uite ce mesaj a transmis pe scena la un concert VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:43

Sa fi venit vremea regretelor ,pentru Stefan Banica Jr.? Aproape ca a plans, pe scena,la concertul sustinut pe Cluj Arena.

 Oare la ce se gandea Stefan Banica Junior in aceste momente? Este un artist care simte si traieste prin muzica sa, iar... la concertul din Cluj-Napoca...nu si-a putut stapani lacrimile pe scena! 

Asta seara suntem aici ca sa va simtiti bine! Cantati cu noi tot ce stiti, ce nu invatam! Stefan Banica Jr este un artist complex, care face, de fiecare data, un spectacol complet. Parca uita de tot si de toate si se concentreaza doar pe muzica. 


Dupa ce le-a multumit cum se cuvine fanilor, Stefan Banica a parasit scena! Nu a vrut sa stea de vorba cu jurnalistii prezenti la concert! Le-a cerut expres organizatorilor sa indeparteze toti reporterii din zona!


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.