Stefan Ciuculescu a izbucnit in lacrimi in direct! Ce dezvaluire a facut despre Elena Marin: "Nu ma asteptam niciodata din partea ei sa spuna acest lucru!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 12:15
Stefan Ciuculescu, adevarul despre racirea de Elena Marin la Survivor Romania 2021

Stefan Ciuculescu a intrat in legatura directa atat in emisiunea Teo Show cat si in cea online Stafeta Mixta unde a dezvaluit detalii din culisele Survivor Romania 2021.

Stefan Ciuculescu a recunoscut printre lacrimi ca nu se astepta la acest impact asupra lui a competitiei, in sens pozitiv vorbind si mai ales nu se astepta ca oamenii de acasa sa-l aprecieze atat de mult trimitandu-i mii de mesaje. Stefan a povestit ca a fost emotionat pana la lacrimi de tot fenomenul Survivor Romania si nu regreta nimic din ce a facut sau a spus in carul reality show-ului deoarece considera ca a spus lucrurilor pe nume, insa un singur lucru l-a deranjat foarte tare si anume faptul ca s-a simtit cumva tradat de Elena Marin cand s-a

dus sa ii povesteasca totul Mariei Chitu. De acolo, practic, Stefan s-a dat la o parte, insa asta nu a insemnat ca a facut o aliata cu Sebi sau cu Zanni, ci pur si simplu nu a vrut sa intre in discutii de femei.

Stefan Ciuculescu, primele declaratii dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Sorin Puscasu, atac fara precedent la adresa Razboinicilor: "Bai, falsilor, neasumatilor! Sunt satul de toti!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Eu cu Elena nu am avut niciun conflict. Nu mă asteptam sa spuna asemenea lucruri, ca eu m-am indepartat de ea.  Eu nu m-am indepartat de ea absolut deloc. Ea s-a regasit in Maria, fiind si ea fata. Si nu pot eu ca barbat sa ma bag in discutiile lor.

Si de acolo a realizat ea ca m-am apropiat eu mai mult de Sebi si de Zanni. Dar sunt barbat, nu? Nu pot sa ma bag eu in discutiile voastre pe care le aveti pe plaja. Sunt niste chestii pe care cred eu ca Elena nu le-a gandit si nu le-a spus cu rautate.

Stefan Ciuculescu, adevarul motiv al racirii fata de Elena Marin

Citeste si: REACTIA PUBLICA a lui Stefan Ciuculescu fata de Elena Marin dupa ce este eliminat de la Survivor Romania 2021!

Dar modul ca o spune si nu ca mi-o spui mie in fata, ca nu era niciun fel de problema. Dar momentul in care i-o spui Mariei ma deranjeaza.  Tocmai de aia am preferat sa schimb si eu atitudinea fata de ea.

Poate nu a fost corect, poate ca am gresit, dar asta am simtit sa fac. Si nu-mi pare rau. Nu am intrat in niciun joc.  Eu mi-am spus parerea despre Elena realistica din ultimele doua saptamani.” 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?