Stefan Ciuculescu s-a despartit de iubita! Cu cine a petrecut fostul Faimos de ziua lui de nastere

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 aug 2021, 09:24
Stefan Ciuculescu si-a serbat ziua de nastere
Sursa: Instagram

Stefan Ciuculescu a recunoscut ca s-a despartit de iubita in urma cu ceva timp, insa asta nu l-a impiedicat sa dea o petrecere de pomina de ziua lui.

Stefan Ciuculescu a dat o petrecere la care au fost invitati atat Faimosi cat si Razboinici care i-au devenit fostului competitor apropiati in timpul si dupa participarea la Survivor Romania 2021. Printre cei prezenti la ziua lui Stefan Ciuculescu au fost Andreea Antonescu, Irisha, Marius Craciun, Sorin Puscasu si Sindy. Cu totii au postat pe Instagram imagini de la petrecere, iar Stefan a avut parte de o surpriza din partea unor copii care au venit la poarta la Stefan si i-au cantat "La multi ani!".

Dacă vreodată am trăit un moment mai frumos în viață decât asta, nu există. Ăsta e cel mai frumos moment și cu asta rămânem după Survivor, atunci când la poartă te așteaptă o gașcă de copii și află că ești undeva.”  

Cu cine a petrecut Stefan Ciuculescu de ziua lui de nastere

Fostul Faimos a fost extrem de emotionat de gestul micutilor si fiecare concurent prezent la petrecere a facut poze cu ei.

Andreea Antonescu a tinut sa-i faca o urare lui Stefan ca si Irisha, de altfel de care fostul Faimos este foarte legat. Cei doi s-au fotografiat impreuna si s-au sarutat pe obraz. „La multi ani! Mulți ani trăiască! Apă? M-ai lăsat fără cuvinte! La mulți ani și tot ce își dorești!. Mulțumesc, Andreuța mea! Te pup și te iubesc”, i-a spus Stefan.

Daca cineva se astepta ca Stefan Ciuculescu sa fie insotit la petrecerea de ziua lui, fostul fotbalist a declarat in urma cu cateva zile ca nu mai are nicio relatie. Desi a venit in tara de la Survivor Romania cu gandul sa reia relatia cu iubita lui, lucru care s-a si intamplat ulterior, iata ca pana la urma lucrurile nu au functionat intre ei si s-au despartit.

Citeste si: Elena Marin trece printr-o perioada grea. Motivul pentru care nu a mai fost prezenta in mediul online: "Nu voi da mai multe detalii pentru ca nu am luat o hotarare..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefan Ciuculescu s-a despartit de iubita

Citeste si: Zanni arunca bomba! Se intoarce la Survivor Romania: "Va mai fi un sezon!" Ce dezvaluire a facut fostul Faimos despre sezonul 4 Survivor Romania

Am plecat cu un semn de intrebare in Republica Dominicana si m-am intors cu un mare semn al exclamarii in ceea ce o priveste. Pot sa spun ca o iubesc, mi-a fost alaturi in toata aceasta perioada in care eu eram acolo si nu stiam ce se intampla acasa.

Cand am iesit am vorbit foarte mult, cateva zile doar despre experienta mea la Survivor, despre ce am simtit. Mi-a fost foarte dor de ea, de persoanele dragi, de familie, prieteni. Toti oamenii pe care i-am avut in jurul meu intr-o perioada in care nu-mi dadeam seama, mi-au lipsit doua luni si jumatate.al exclamarii in ceea ce o priveste. Pot sa spun ca o iubesc, mi-a fost alaturi in toata aceasta perioada in care eu eram acolo si nu stiam ce se intampla acasa. Cand am iesit am vorbit foarte mult, cateva zile doar despre experienta mea la Survivor, despre ce am simtit. Mi-a fost foarte dor de ea, de persoanele dragi, de familie, prieteni. Toti oamenii pe care i-am avut in jurul meu intr-o perioada in care nu-mi dadeam seama, mi-au lipsit doua luni si jumatate, spunea la vremea respectiva Stefan Ciuculescu.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.