Ștefan de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Până la 20 de ani nu ai avut cablu în casă!” Cum a reacționat Zanni?

Autor: Amalia Georgescu
Ștefan și Zanni de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Deciziile privind strategia echipei l-au nemulțumit pe Ștefan, moment în care Faimosul a răbufnit. Ce i-a spus lui Zanni? Și-au aruncat cuvinte grele.

Ștefan și Zanni au fost în mijlocul unui conflict puternic la Survivor România 2021. Cei doi concurenți au fost la un pas de bătaie, iar totul a pornit de la decizia lui Zanni de a intra pe traseu înaintea lui Ștefan. Apoi, o replică a lui Zanni a încins din nou spiritele. Ce s-a întâmplat?

Ștefan nu s-a mai putut abține. Atac dur la adresa lui Zanni

Ștefan a avut o ieșire nervoasă la Survivor România 2021, nu s-a mai putut controla și l-a pus la punct pe Zanni. Enervat la culme, Ștefan a sărit la bătaie și doar intervenția celorlalți colegi a făcut ca lucrurile să nu degenereze. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a intrat pe traseu pentru a le aminti concurenților că un astfel de comportament nu este tolerat în cadrul competiției, motiv pentru care le-a sugerat să se liniștească.

Citeste si: De la ce a pornit bataia dintre Stefan Ciuculescu, Sebastian Chitosca si Zanni la Survivor Romania 2021:"De aia nu va halesc, perversilor..."

Când părea să spiritele s-au calmat, Ștefan a răbufnit din nou după ce Zanni i-ar fi spus că a trăit în șanț, având în vedere reacția lui. Ștefan nu s-a mai putut abține și a făcut referire la trecutul lui Zanni, cei doi atacându-se reciproc.

Ștefan: Niște perverși! Niște mincinoși! Băi, nu ai avut toată viața curent! Și-mi spui mie că am trăit în șanț? Până la 20 de ani nu ai avut cablu în casă și îmi spui mie că am trăit în șant? 

Zanni: Da n-am avut nimic, așa-i!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă Zanni a fost susținut de Sebastian Chitoșcă, acesta din urmă spunând despre Ștefan că are un comportament nepotrivit și că ieșirile lui nervoase nu își au locul în cadrul competiției, Cucu l-a susținut pe Ștefan.

Cucu i-a reproșat lui Zanni că nu dă totul pe traseu și că nu își mai dă interesul pentru a câștiga puncte având în vedere că a fost ales favoritul publicului săptămâna trecută și are șanse mai mici să fie eliminat în consiliu.

În plus, Cucu a dat de înțeles că Ștefan ar fi fost provocat și că Zanni este vinovat pentru că a încercat să îl enerveze intrând pe traseu într-un moment nepotrivit.

Tensiunile din echipa Faimoșilor îi fac pe aceștia să nu se mai concentreze pe traseu, iar Războinicii profită de ocazie pentru a câștiga puncte. 

Citeste si: Cum ajunge Sebastian Chitosca sa incaseze un pumn de la Stefan Ciuculescu pe traseu. Ce zice sotia fostului fotbalist

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.