Ștefan, fermecat de o concurentă din „Casa iubirii”! Ochii tinerei i-au atras instant atenția: „Mamă, sunt cristale”

Autor: Lavinia Medrea

Ștefan, fermecat de o concurentă din casă

Sursa: Captură KANAL D

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Ștefan a fost cucerit de-a dreptul de o concurentă!

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Ștefan a fost cucerit complet de o concurentă. Ochii ei l-au fermecat!

Ștefan, fermecat de o concurentă din „Casa iubirii”

Astăzi, concurenții „ Casa iubirii ” au avut ocazia să cheme pe cine doresc în camera roșie, iar Ștefan a mers la sigur chemând-o pe nimeni alta decât Larisa.

Citește și: „Dacă ai știi că mă deranjează ai putea pur și simplu să eviți subiectul”. Robi și Julia au avut prima cameră roșie. Ce i-a reproșat concurentul tinerei

În momentul în care Larisa a pășit în camera roșie, Ștefan a fost fermecat de ochii ei superbi și i-a făcut neîncetat complimente.

„Mamă, sunt cristale (n.r.:

ochii Larisei)!”
, a spus Ștefan.

Ștefan a fost emoționat având în vedere că a avut parte de prima lui cameră roșie, dar Larisa l-a calmat cât de cât atunci când i-a mărturisit că el este foarte apropiat, dintre toți băieții, de gusturile lui. Atunci când a vrut să-l cunoască mai bine, Ștefan a luat-o de mână și i-a spus că mai întâi va trebui să accepte să danseze cu el.

Citește și: ”Ne așteptăm unul pe altul” Patricia de la ”Casa iubirii”, dezvăluiri incendiare despre relația cu Patrick. Ce se întâmplă între cei doi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În timp ce dansau, Ștefan nu se oprea din complimentat, iar Larisa s-a emoționat.

Larisei îi place de Ștefan

Larisa și Ștefan au vorbit despre pasiunile lor, iar interesul tânărului a fost legat de ce-i place blondinei cel mai mult la un băiat. Larisa a ales să se raporteze la calitățile lui Ștefan, fără să generalizeze.

„Mi-a plăcut că-mi dai impresia că ești impunător și că nu poți fi luat peste picior, pun preț pe chestia asta, și îmi place să fiu respectată”, a

spus Larisa.

Concurentul a mai declarat și că el își respectă foarte mult familia, iar dacă va fi cazul ca Larisa să-i devină iubită o va respecta și proteja foarte mult, exact cum face și cu sora lui în vârstă de 16 ani, pe care o ține din „scurt”, așa cum a spus chiar el.

La rândul ei, Larisa a vrut să afle de la Ștefan ce așteptări are de la o femeie.

„Să mă tempereze, adică eu sunt mai nebunatic”, a spus Ștefan. 

Când s-a întors din camera roșie, Ștefan a fost extrem de bucuros și extaziat, spunându-le băieților că a trăit o experiență unică.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.