Ștefan Hrușcă locuiește într-o adevărată vilă de lux! Cât valorează casa celebrului interpret de colinde și ce preț are un bilet la concertele sale

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 dec 2023, 09:33

Cât valorează casa din Canada a lui Ștefan Hrușcă

Sursa: Unsplash; Facebook Ștefan Hrușcă

Ștefan Hrușcă este un celebru artist român. Acesta este cunoscut, mai ales, pentru colindele lui, care, de sărbători, aduc bucurie în casele multor oameni.

Actualmente, Ștefan Hrușcă locuiește în Canada, fiind stabilit acolo de mulți ani, împreună cu familia. Însă, acesta nu și-a uitat țara natală, unde vine mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, în care artistul trebuie să fie prezent la foarte multe spectacole.

Cât valorează vila de lux a lui Ștefan Hrușcă

Cântărețul are o vilă de-a dreptul extravagantă în Canada, acolo el locuiește cu Gianina, soția sa, și cei doi copii ai lor, Ștefan Jr.

și Andra. Aceștia sunt stabiliți în Whitby, un oraș din apropierea capitalei Toronto.

Vila lui Ștefan Hrușcă se află într-un cartier luxos din respectivul oraș, iar acolo cele mai mici prețuri ale imobilelor sunt de, aproximativ, 500 de mii de dolari canadieni. 

Casa acestuia are priveliște direct către o frumoasă pădure, dar și o grădină foarte mare. Astfel, familia Hrușcă este în permanență conectată la natură.

Vila impunătoare este construită din cărămidă, iar pe interior este amenajată chiar de către celebrul interpret, după propriile lui gusturi.

Citește și: Pe data de 8 decembrie, Ștefan Hrușcă își serbează ziua de naștere: Emoția colindelor și drumul său remarcabil în muzica folk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cât costă un bilet la concertele lui Ștefan Hrușcă

În această perioadă, artistul va sta departe de locuința sa, întrucât trebuie să fie prezent la câteva spectacole organizate cu ocazia Crăciunului. O parte dintre acestea vor avea loc pe 18 decembrie, la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale" din București, în Sala „Ion Caramitru”, la ora 17:00 și la ora 20:00.

Pentru a-l putea vedea pe Ștefan Hrușcă în concert, fanii trebuie să plătească niște prețuri foarte mari, care ajung la suma de 200 de lei.

Acesta va cânta și la Brașov și Cluj-Napoca, câteva dintre orașele în care își va desfășura turneul tradițional. Acolo biletele vor fi mai ieftine cu 40 de lei față de cele la spectacolele din Capitală, ajungând la prețul de 160 de lei.

Turneul cântărețului a început luni, pe 11 decembrie, și va ține până pe data de 22 decembrie. În acest interval, artistul va susține un număr impresionant de spectacole în: Timișoara, Satu Mare, Baia Mare, Zalău, Focșani, Brașov, Suceava și Cluj-Napoca.

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o fotografie cu Moș Crăciun la târgul de Crăciun de la Sibiu: ”Foarte frumos decorul, nu și prețul”. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să-l vizitezi