Ștefan, măcinat de gelozie, după ce Larisa și-a îndreptat atenția spre Robert! Iată ce reproșuri aprige a lansat concurentul și cum a reacționat Larisa! „În capul meu încă nu e ordine!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 ian 2024, 20:22

Larisa si Ștefan, din nou față in față 

Sursa: Captură YouTube

Ștefan nu înțelege de ce și-a întors Larisa privirea spre Robert! Sub impulsul geloziei, concurentul i-a cerut blondinei explicații! „Eu m-am îndreptat către cineva și atât!” Iată la ce gest neașteptat a recurs tânărul și cum a reacționat Larisa!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a început în forță la scurt timp după ce s-au aflat câștigătorii celui de-al doilea sezon, Mihaela și Radu. Noilor concurenți li s-au alăturat două fete și doi băieți din sezonul trecut pentru a-și căuta în continuare jumătatea. Încă din primele ediții s-au creat anumite afinități și simpatii între unii dintre concurenți iar în prezent aceștia lupta deja pentru a-și forma o relație stabilă și serioasă.

Însă totodată apar și primele gelozii și răsturnări uluitoare de situație deoarece unii concurenți vor simți că pierd teren în fața fetelor pe care le admira. Este vorba despre Ștefan și Larisa care au început să se apropie din ce în ce mai mult de câteva zile, însă între ei a intervenit la un moment Bogdan care și el la rândul lui și-a exprimat admirația pentru frumoasa blondină, iar de curând, Robert a fost cel care și-a îndreptat atenția spre Larisa.
Astfel, Ștefan a ajuns să se frământe teribil și chiar să fie chinuit de gelozie.

Ștefan nu înțelege de ce și-a întors Larisa privirea spre Robert! Sub impulsul geloziei, concurentul i-a cerut blondinei explicații

Nu mai este un secret pentru nimeni că Larisa este cea mai curtată și plăcută fată din acest sezon al emisiunii. Robert, Ștefan și Bogdan sunt trei dintre băieții care au pus ochii pe ea și parcă au intrat într-un război, nedeclarat încă, pentru inima ei.

În ediția de astăzi, a emisiunii Casa iubirii, Ștefan a mers în vizită, în casa fetelor, unde a reîntâlnit-o pe Larisa, căreia i-a cerut explicații după ce în ediția precedentă tânăra l-a chemat în camera roșie pe Robert. Vizibil afectat și cuprins de gelozie, Ștefan i-a mărturisit Larisei faptul că el și-a îndreptat toată atenția lui spre ea și atât, în vreme ce ea și-a dorit să îi cunoască și pe Bogdan și Robert.

„Eu susținut de la început că vreau să cunosc toți băieții!”, a spus Larisa.

Citește și: Robi, din ce în ce mai interesat de Aleyna! Cei doi sunt urmăriți din umbră de Julia! Iată cum a reacționat concurenta, măcinată de gelozie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Larisa a încercat să îi explice lui Ștefan faptul că într-adevăr s-a apropiat cel mai mult de el, însă i-a spus de la început că își dorește să îi cunoască pe toți băieții noi, pentru a-și face păreri despre fiecare în parte și a considerat că el a înțeles intențiile sale.

În cele din urmă, Ștefan a lăsat inhibițiile deoparte și i-a sărutat mâna Larisei, într-un moment în care această nici nu se aștepta la un asemenea gest din partea lui.

Tânăra i-a mărturisit că nu este obișnuită cu asemenea gesturi mari și că s-a rușinat.

Citește și: Larisa, lovitură teribilă pentru Ștefan, în Casa iubirii! Concurenta l-a chemat pe Robert în camera roșie! „Data trecută a ales Dumnezeu, de data asta aleg eu!” Iată cum a reacționat Ștefan și ce s-a întâmplat la întâlnirea celor doi