Ștefan Mandachi, dezvăluiri exclusive despre cel mai mare regret: "Este un blestem al copiilor care nu prețuiesc. Creezi hiperbole și atât iți este de greu"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2022, 01:35

Stefan Mandachi, dezvaluiri despre mama lui

Sursa: Captură YouTube

Stefan Mandachi, unul dintre cei mai mari antreprenori care si-a pus la bataie aproape tot ce detine pentru a ajuta refugiatii din Ucraina, vorbeste in exclusivitate despre unul din regretele pe care le are.

Intr-un interviu emotionant, Stefan Mandachi a vorbit despre cea care i-a fost mereu un model in viata, dar in ciuda faptului ca era foarte apropiat de ea, despre mama lui fiind vorba, nu i-a demonstrat de fiecare data cat de mult o iubeste.

Stefan Mandachi, lectie de viata pentru unul dintre prietenii lui: "I-am zis, du-te cum ma duc eu in fiecare zi si aprinde o lumanare chiar daca maica-ta nu e moarta" 

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 18 de război. Papa Francisc condamnă invazia rusă: "În numele lui Dumnezeu, opriți acest masacru"

Iar daca omul de afaceri are vreun regret, acela este faptul ca nu i-a aratat si nu a avut rabdarea necesara de a o asculta: "I-am facut un cadou pe 8 Martie, ce sens avea cand trebuia sa ii aloc mai mult timp zi de zi.

Este un blestem al copiilor care nu pretuiesc prezenta in viata lor a mamelor. Te certi cu parintii, n-ai cum. Sunt foarte multe traume si in ei si in noi. Si cand se ciocnesc traumele, nu ai cum. Exista tendinta de a vorbi urat. Vorbeam cu un prieten si imi zicea ca ma dispera maica-mea. I-am zis, du-te cum ma duc eu in fiecare zi si aprinde o lumanare chiar daca maica-ta nu e moarta.
Fa exercitiul asta si imagineaza-ti ca maica-ta e moarta. Las-o in pace, in legea ei, are si ea durerea ei. Nu exista cuvant mai greu ca sa cantareasca. Mama m-a inspirat foarte mult. Daca era in viata, nu as fi fost atat de dulce cu ea,
a dezvaluit Stefan Mandachi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefan Mandachi gazduieste peste 4000 de refugiati ucraineni in hotelurile sale

Citeste si: Vladimir Putin nu se va opri cu atacurile doar la Ucraina! Care este următoarea țară pe care plănuiește să o cucerească

Stefan Mandachi a reusit performanta ca, de cand a izbucnit razboiul din Ucraina, sa gazduiasca in hotelurile sale, peste 4000 de refugiati ajutati de pestr 200 de voluntari dintre care multi sunt inclusiv oameni de afaceri, buni prieteni ai lui, dar si studenti si elevi veniti sa dea o mana

de ajutor celor care nu mai au cum sa spuna momentan "acasa". Stefan Mandachi povesteste de multe ori cu lacrimi in ochi ca nu exista suflet pe care sa nu il ajute fie ca e vorba de oameni si animale. In contextul razboiului, este printre singurii care gazduieste familii refugiate cu tot cu animalele lor de companie: "Hotelul și saloanele sunt full! E plin cu oameni năpăstuiți, hăituiți din țara lor de o invazie absurdă, nejustificată, ilogică."