Ștefan pune piciorul în prag și vrea să lămurească situația creată în jurul Aleynei și a lui Marius! S-au căutat sau nu cei doi concurenți în mediul online? Iată ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 mar 2024, 17:27

Aleyna s-a săturat să se justifice în fața tuturor! „Nu vreți să înțelegeți! Vă repet la infinit!” Ce planuri are concurenta și cu cine? Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut Marius și cum a reacționat Ștefan, astăzi, în Casa iubirii!

Noul sezon al emisiunii Casa iubirii continuă să aducă în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea, întâlniri romantice, dar și multe controverse, tensiuni și chiar certuri aprige și gelozii. De curând, în Casa iubirii s-a conturat un triunghi amoros format din Ștefan, Aleyna și Marius, în ciuda faptului că toată lumea credea că Aleyna și Ștefan erau deja un cuplu solid și puternic.

Cel care a alimentat constant ideea acestui triunghi a fost Marius, care a continuat să spere că frumoasa brunetă își va îndrepta atenția spre el.

Aleyna s-a săturat să se justifice în fața tuturor! „Nu vreți să înțelegeți! Vă repet la infinit!”

În ediția de marți, 12 martie, în Casa iubirii, a predominat o atmosferă tensionată și s-au rostogolit multe controverse și replici acide, încă din prima parte a emisiunii, când Marius a redeschis un subiect delicat despre Aleyna, iar Ștefan a simțit nevoia să intervină și să ceară anumite explicații și

mai ales să lămurească toate neînțelegerile apărute în ultima vreme despre relația lui. Inițial cei care au fost curioși să afle ce se întâmplă de fapt între Aleyna și Marius au fost ceilalți băieți, care au pus-o la zid pe concurentă.

Citește și: Aleyna, șocată de afirmațiile lui Marius! „Știi cât de dor mi-a fost de tine?” Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie! Iată ce și-au spus și cum a reacționat Ștefan

Cosmin: A fost cu jumătate de gură! Aleyna, apare situație după situație!

Aleyna: Nu a fost cu jumătate de gură! Am zis-o și săptămâna trecută! Voi nu vreți să înțelegeți! Va repet la infinit aici! I-am zis-o și lui și în camera roșie, am zis-o și cu doamna Andreea! De câte ori vrei să zic?

Cosmin: Una zici și altă se întâmplă! Apare situație după situație!

Ștefan: Se întâmplă! Poate a fost o greșeală! N-aveți de unde să știți!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Patrick: Clar, n-avem de unde să știm, dat tindem să credem...

Ștefan: Voi discutați pe chestia asta pe care o duceți cu Marius! Mi se pare că e un trio degeaba, aiurea!

Marius: Ce chestie duc cu mine?

Ștefan: Ce vrei? Ți-am zis: fă-ți talentul pe lângă femeie și vezi dacă femeia face talentul pe lângă tine!

Aleyna s-a săturat să le mai răspundă băieților și a încercat să îi pună la punct pentru insistență lor. Concurenta le-a explicat din nou că nu are niciun interes în ceea ce îl privește pe Marius și i-a spus și lui în repetate rânduri. Pe de altă parte, Marius a fost întrebat de către Julia dacă a simțit vreun semn din partea Aleynei în mediul online, iar tânărul s-a eschivat din nou și n-a oferit un răspuns concret.

Citește și: Ștefan îl ia la rost pe Marius! „Încerci să înțepi și printr-un râs!” Aleyna intervine prompt și încearcă să aplaneze un posibil conflict între cei doi rivali, în Casa iubirii 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.