Ștefan, revoltat că Robi se bagă între el și Aleyna! „Vrea să-mi bage bețe în roate”. Și-a schimbat tânăra părerea despre Ștefan?

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 14 feb 2024, 21:52

Robi încearcă să-i strice ploile lui Ștefan cu Aleyna

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Ștefan și Aleyna sunt concurenții care au evoluat cel mai mult în cunoașterea lor, făcând pași mari în direcția unei relații serioase.

Până acum, Ștefan și Aleyna au avut un parcurs deosebit în emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, începând să formeze un frumos cuplu. Deși concurenta este rezervată, Ștefan are grijă să o facă să se simtă în largul ei, atunci când este lângă el.

Robi se bagă între Ștefan și Aleyna

Văzând că Aleyna este o fire mai reticentă, Robi a decis să profite de acest lucru, făcând-o să intre la bănuieli în privința lui Ștefan.

Astfel, concurentul i-a spus că nu vede cu ochi buni relația lor, întrucât Ștefan nu este ceea ce pare.

„Părerea lui e că tu nu ești sincer cu mine și nu știu dacă ai vorbit ceva cu el. De ce zice asta?”,  l-a întrebat Aleyna pe iubitul ei în momentul în care s-au întâlnit în camera roșie.

Citește și: Aleyna s-a săturat să fie prinsă la mijloc! „M-am plictisit. Așa a fost să fie” Ce a declarat concurenta în legătură cu interesele lui Robi

Auzind aceste vorbe, Ștefan i-a amintit tinerei de întâlnirea romantică pe care au avut-o, întrebând-o: „ce ai simțit acolo?”.

Aleyna i-a spus concurentului: „Eu te-am simțit sincer, dar nu știu ce ai vorbit tu cu băieții”,  părând că încă se îndoiește în privința lui.

Ulterior, Ștefan s-a arătat foarte nervos pe Robi, neînțelegând de ce l-a discreditat în fața fetei pe care o place: „Vrea să-mi bage bețe în roate(...)

Tu chiar îl crezi pe el?”.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Îl crede Aleyna pe Robi?

Concurenta l-a asigurat pe tânăr că nu a pus preț pe ceea ce i-a spus Robi, ci că doar era curioasă de ce are o astfel de părere.

„Nu, eu doar te-am întrebat pe tine de ce crede el asta”, i-a spus Aleyna lui Ștefan.

Totuși, concurentul a intuit că Robi a băgat-o la bănuieli, așa că este hotărât să înlăture orice urmă de îndoială, arătându-i că are intenții serioase cu ea și că sentimentele lui sunt adevărate.

Citește și: Ștefan face pași spre Aleyna: „Te vezi cu mine împreună?”. Ce părere are concurenta despre o relație cu Ștefan

„O să-ți dovedesc că sunt sincer, dar mi se pare că am fost destul de sincer”,  i-a spus Ștefan Aleynei.

De asemenea, înainte de a pleca din camera roșie, tânărul a sărutat-o cu foc pe Aleyna și i-a mărturisit că este foarte atras de ea: „Crede-mă pe mine! Îmi place extrem de mult de tine! Extrem de mult!”.