Ștefan și Aleyna, sărut pasional și atingeri tandre. Cum au fost surprinși cei doi concurenți? Nu ratați o nouă ediție incendiară sâmbătă, 17 februarie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc sâmbătă, 17 februarie, la Kanal D.

În ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii dragostea va pluti în aer! Ștefan și Aleyna vor avea parte de momente de tandrețe. Iată ce se va întâmpla între cei doi concurenți!

Citește și: Cosmin și Ștefania, primul sărut în Casa iubirii! Cei doi concurenți sunt în culmea fericirii

Cum au fost surprinși Ștefan și Aleyna

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă în forță și aduce în atenția publicului noi surprize și provocări la tot pasul pentru concurenții care își caută jumătatea.

Ștefan și Aleyna se vor întâlni pentru prima dată în afara platourilor de filmare, pentru a se cunoaște mai bine! Cei doi concurenți se vor bucura de o întâlnire romantică în ediția de sâmbătă, 17 februarie.

Cei doi concurenți sunt într-o cunoaștere avansată, însă, se pare că cei doi nu mai țin cont de camerele de filmat și își expun sentimentele în public. Tinerii au parte de momente romantice, care se lasă cu săruturi pasionale și atingeri tandre.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși totul părea că se desfășoară conform planului, în cele din urmă, Aleyna se va întrista teribil în momentul în care vor ajunge în casă, iar motivul este Robi.

Aleyna îi va sugera lui Robi să își vadă de treaba lui și să nu mai facă comententarii care la adresa ei și a lui Ștefan.

Citește și: Larisa și Patrick dansează în fața lui Robert! Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților și ce decizie radicală a luat Robert! „Dacă ea se simte mai bine cu el și eu mă simt bine!”

Telespectatorii vor putea afla în ediția de mâine cum se vor termina conflictele dintre fete și băieți, dar și ce acuzații vor mai face.

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 17 februarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.