Ștefan și Catinca, primele declarații despre despărțire! Adevăratul motiv care a dus la separarea celor doi: „Ea voia să stea doar în casă”

Autor: Diana Ghita

Ștefan și Catinca au vorbit despre despărțire

Sursa: TikTok

După o săptămână de la despărțire, Catinca și Ștefan au ales să vorbească despre acest eveniment neplăcut pe rețelele sociale, acolo unde au explicat motivul din spatele separării.

Deși cei de la „Culisele iubirii”  au contactat-o pe Catinca pentru a oferi mai multe detalii despre despărțirea de Ștefan, aceasta a refuzat să vorbească despre acest eveniment, așa că fanii au rămas doar cu explicațiile pe care foștii iubiți le-au oferit pe TikTok.

Din ce motiv s-ar fi despărțit Catinca și Ștefan

În timpul unei transmisiuni live pe TikTok, Catinca a dezvăluit că are, în continuare, sentimente pentru Ștefan și că îi este foarte greu să vorbească despre ceea ce a fost între ei.

„Pentru mine, el e un subiect sensibil în perioada asta și oricine m-ar întreba, asta e... Eu încă țin la el, încă îl iubesc și nu pot să vorbesc diferit.(...) Pentru mine încă e o persoană importantă. Mi l-am dorit pentru toată viața”,  a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii”.

Deși fanii au încercat să afle mai multe amănunte de la Catinca, aceasta a explicat că, momentan, doar familia ei și Vlada știu întreg șirul evenimentelor care au dus la despărțirea de Ștefan.

Însă, tânăra le-a dat de înțeles că, principalul motiv, ar consta într-o anumită incompatibilitate.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”

„Cumva, pentru mine, nu s-a consumat relația respectivă, chiar dacă am luat decizia de a ne despărți.(...) Nu știu dacă o să ne mai împăcăm, habar nu am. Probabil a fost persoana potrivită la momentul nepotrivit. Consider că fiecare venim cu un bagaj de traume în spate și suntem doi oameni diferiți”.

Cum motivează Ștefan despărțirea de Catinca

Ștefan, la rândul lui, într-un live pe TikTok, a adus în prim-plan același motiv și a adăugat că fosta lui iubită se aprindea până și din cel mai mic motiv: „A existat nepotrivire de caracter și când stai să cauți chestii, la modul când e bine stai să cauți ceva de ceartă... Nu sunt eu genul ăsta.(...) Data viitoare o să fiu mult, mult, mult mai atent”. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan

De asemenea, fostul concurent de la „Casa iubirii” a explicat că lui îi plăcea să iasă des din casă și să se plimbe în diverse locuri cu iubita lui, însă aceasta nu era o persoană atât de activă: „Încă un factor care nu a funcționat a fost faptul că mie îmi vine să ies, să mă duc, să fac chestii și ea voia să stea

doar în casă”.

 


Rebecca de la Casa iubirii izbucnește în lacrimi amare, după o ceartă aprigă cu Antoni. Ce se întâmplă între cei doi tineri?