Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 iul 2024, 23:38

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?

În urmă cu câteva luni, Ștefan și Catinca anunțau că formează un cuplu. Cei doi au început să se afișeze împreună, imediat după eliminarea lui Ștefan din Casa iubirii. Aceștia au împărtășit cu fanii cele mai frumoase momente din viața lor și le-au arătat că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Însă, în urmă cu puțin timp, cei doi tineri și-au pus fanii pe jar cu ultimele postări de pe rețelele sociale.

Citește și: Ce spune Aleyna despre o posibilă împăcare cu Ștefan: „Îmi stă mintea doar la...”. Se crede că foștii concurenți de la „Casa iubirii” s-au întâlnit și după ce au părăsit competiția

Ștefan și Catinca s-au despărțit? Ce se întâmplă cu foștii concurenți din Casa iubirii

Recent, Ștefan și Catinca au publicat niște mesaje pe paginile lor de Instagram, care dau de înțeles că nu mai formează un cuplu. 

Ștefan a mărturisit că nu se simte bine în aceste momente, pentru că are o problemă sufletească, iar când va reveni în mediul online, va reveni în forță.

"Vă pup pe toți! Vreau să vă zic că nu sunt bine în momentul acesta, este ceva sufletește. O să mă întorc și când o să o fac, vin în forță cu tot! Vă mulțumesc super mult, tuturor!", este mesajul care i-a îngrijorat pe fanii lui Ștefan.

Între timp, Catinca a publicat și ea două mesaje pe pagina personală de Instagram, care i-a dus pe fani cu gândul la relația ei cu Ștefan. Fosta concurentă de la Casa iubirii dă de înțeles că povestea de dragoste dintre ea și iubitul ei s-a încheiat.

''Eu acceptând în sfârșit că s-a terminat.''/ ''Într-o zi vei privi înapoi și vei fi recunoscător că ai mers pe calea lui Dumnezeu și nu pe a ta'', sunt mesajele publicate de Catinca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Cum se înțelege Catinca de la “Casa iubirii” cu mama iubitului său: ,,Vom sta doar noi doi”. Fosta concurentă a dat tot din casă în ceea ce privește relația cu Ștefan

Mesajele celor doi tineri i-au pus pe gânduri pe fani, aceștia întrebându-se dacă nu cumva cei doi s-au despărțit.

Inițial, tinerii nu au spus nimic concret, dar a treia postare din mediul online a Catincăi confirmă că cei doi s-au separat, iar gestul lui Ștefan, imediat după despărțire, a lăsat-o fără cuvinte pe fosta concurentă din casa iubirii.

"Atât de mult am însemnat pentru el, încât după câteva ore de la despărțire, deja a început să dea follow la fete...", a mărturisit Catinca.