Stefan si Viorela traiesc cea mai frumoasa si intensa poveste de iubire! Iata dovada clara ca relatia celor doi indragostiti nu a fost deloc afectata de plecarea brusca din show-ul "Puterea dragostei"!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Stefan si Viorela s-au indragostit in casa "Puterea dragostei" si au construit treptat o relatie frumoasa si solida, bazata pe incredere si respect reciproc.

Dupa o relatie esuata cu Madalin, primul concurent de care s-a indragostit iremediabil inca de la inceputul competitiei, Viorela si-a reorientat atentia spre Stefan, unul dintre cei mai seriosi dintre concurentii din casa "Puterea dragostei". Chiar daca la inceput nimeni nu a privit cu ochi buni relatia dintre Stefan si Viorela, toti crezand ca au format un cuplu doar de fatada, cei doi se pare ca s-au indragostit si au contruit pas cu pas o relatie de iubire puternica.

Citeste si: Adrian de la "Puterea dragostei", mesaj inedit pentru sustinatorii sai! Are sau nu o strategie? Iata ce anume le-a cerut concurentul!

Cea mai frumoasa demonstratie de iubire a fost cea a Viorelei pentru iubitul ei, atunci cand acesta a fost votat de colegii lui sa paraseasca emisiunea. Moment in care Viorela a decis si ea, la randul ei, sa isi ceara descalificarea din competitie, doar pentru a pleca alaturi de iubitul ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O alta dovada ca cei doi traiesc o dragoste puternica este o imagine incendiara, facuta de Viorela si postata de Stefan pe contul lui de socializare, in care tanarul apare complet dezbracat, in timp ce se afla la bucatarie gatind ceva.

Viorela si Stefan isi fac in fiecare zi cate un selfie pe care il posteaza pe conturile lor de socializare alaturi de scurte mesaje de dragoste.
In vreme ce Stefan ii marturiseste neincetat iubirea, Viorela ii face scurte si emotioanante declaratii de dragoste.
"Linistea si fericirea mea... Te iubesc enorm!", a scris Viorela.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.