Stefan Stan, implicat intr-un scandal fara voia lui! Artistul, victima unor barfe rautacioase

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:10

Fostul castigator de la Vocea Romaniei traieste clipe de neimaginat! Iubita lui, Ana Maria, a suferit un accident rutier in urma cu cateva saptamani. Tanara se indrepta spre Centrul Vechi, insa nu a reusit sa mai ajunga la destinatie.

Fostul castigator de la Vocea Romaniei traieste clipe de neimaginat! Iubita lui, Ana Maria, a suferit un accident rutier in urma cu cateva saptamani. Tanara se indrepta spre Centrul Vechi, insa nu a reusit sa mai ajunga la destinatie.
Aflata in trafic, Ana a fost nevoita sa puna frana din cauza masinilor care s-au oprit in fata ei. In spatele autoturismului se afla un alt autovehicul la volanul caruia se afla o doamna.
Femeia nu a pus frana, moment in care a intrat in masina iubitei cantaretului.

Nervoasa pe situatie, soferita a inceput sa-i vorbeasca urat Anei Maria. Cele doua au ajuns la sectia de politie, insa nici acolo femeia nu s-a putut calma. Mai mult, a inceput sa vorbeasca si mai urat cand a vazut ca Stefan Stan a venit sa-i fie alaturi iubitei lui. Cantaretul a ramas inmarmurit cand a vazut reactia soferitei, mai ales ca ea era vinovata de situatie.


Culmea este ca femeia a distorsionat povestea si se plange ca artistul i-a vorbit urat. Cantaretul se apara si spune ca nu ar indrazni niciodata sa ridice tonul la o reprezentata a sexului frumos. Ce-i drept, Stefan Stan este unul dintre cei mai iubiti artisti de pe plaiurile noastre, multe domnisoare roind in jurul lui, iar majoritatea oamenilor spun ca e painea lui Dumnezeu.

“Sunt nevinovat si nu inteleg de ce am fost tarat intr-un asemenea scandal.
Eu sunt un tip pasnic, iar cunoscutii stiu foarte bine cum sunt. Ca doamna implicata in accidentul rutier doreste sa dea vina pe iubita mea, Ana, pentru neatentie in trafic si pe mine pentru… ca sunt persoana publica, e partea doua. Probabil ca asa i-a povestit sotului ei, ca sa nu o certe ca a provocat accidentul. Lucrurile au stat astfel, din cate mi-a povestit Ana: Vehiculul condus de iubita mea a fost lovit in spate de cel la volanul caruia se afla doamna Alina.
Din cauza impactului, masina Anei a fost propulsata in autoturismul din fata, care la randul lui a busit o alta masina si asa mai departe.

Practic, a fost vorba de un accident in lant in care au fost implicate 4 vehicule. Desi era vinovata de producerea coliziunii, Alina a coborat din masina si a inceput sa se rasteasca la Ana, probabil, pe ideea ca “atacul e cea mai buna arma de aparare”.
Pentru ca nu s-au inteles pe strada, s-au deplasat cu totii la sectia de politie. Acolo am ajuns si eu, ceva mai tarziu, pentru a fi alaturi de iubita mea. Cand m-a vazut, doamna Alina a replicat: “Ce, s-au adunat vedete aici? Care e problema? Va dati mari?

Ati ajuns cunoscuti peste noapte. Din cauza voastra s-a intamplat totul. M-am uitat la ea si am intrebat-o care este problema, dar ea a inceput sa-mi spuna vrute si nevrute.
Am plecat pentru ca nu-mi place circul si nici nu vreau sa fiu de fata cand oamenii incearca sa ma implice in scandaluri. Eu nu am reactionat in nici un fel. Nici violent, nici cu replici vulgare, cu nimic. Am plecat pur si simplu. Ca doamna Alina a declarat altceva, e problema dansei. Nevinovatia mea poate fi confirmata de politistii din sectie. Pot dovedi cu ajutorul documentelor si nevinovatia Anei in privinta accidentului. Doar… are dovada la mana”
, a declarat Stefan Stan, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.