Stefan Stan, la mana INTERLOPILOR! A cantat cu sabia la gat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:38

Invitat in platoul emisiunii Drept la tinta, Stefan Stan a povestit o intamplare mai putin fericita din viata lui.

"Se intampla acum 4-5 ani. Eu faceam atunci naveta America-Romania. Cand veneam in Romania nu stateam degeaba, munceam. La momentul acela m-am speriat foarte tare. M-a sunat o domnisoara sa cant la o petrecere". Stefan spune ca a acceptat invitatia si a mers sa cante la eveniment, pentru care urma sa primeasca 200 de euro. Artistul a dezvaluit ca, atunci cand a ajuns acolo, oamenii l-au pus un pic pe ganduri.
"Am mers, am vazut fete ceva mai ciudatele. Cu toate astea am inceput sa cant. Dupa 10 minute s-a ridicat un individ care mi-a cerut sa ii cant din nou o anumita piesa pentru ca ii placea". Stefan Stan povesteste ca initial l-a refuzat, pentru ca piesa era destul de grea. Atunci insa individul a facut un lucru care pur si simplu l-a uluit. "Mi-a mai cerut inca odata acelasi lucru, moment la care i-am spus ca piesa e destul de grea.
Cand a auzit acest lucru a scos o sabie, a pus-o pe masa si mi-a zis sa fac ce spune el. Atunci a inghetat sangele in mine si am cantat-o inca 2-3 ore".
Artistul a povestit ca, la final, barbatul i-a spus ca a glumit si l-a sfatuit sa nu mai faca astfel de compromisuri. "A vrut sa ma intimideze. Acum mi se pare foarte amuzanta faza. Mi-a zis ulterior ca a glumit si m-a sfatuit sa nu mai fac niciodata compromisuri de acest fel".

 

Taguri: