Ștefania a dat cărțile pe față și a spus ce simte pentru Antoni! Iată cum a reacționat concurentul și ce comentarii s-au stârnit în Casa iubirii! „A vrut să țină relația cu Cosmin în așteptare!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mai 2024, 00:00

Ștefania, față în față cu Antoni! Concurenta a mărturisit în fața tuturor dacă are sau nu un interes pentru el! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să lupte pentru relațiile lor, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige, care deseori îi supun la grele încercări. Este și cazul Ștefaniei și al lui Cosmin, care au ajuns în pragul despărțirii din cauza apariției lui Antoni, care le-a provocat multe neînțelegeri. Vizibil afectat de cele întâmplate până în prezent, Cosmin a adoptat o atitudine distanță față de Ștefania, în vreme ce această a încercat din răsputeri să îl convingă de faptul că nu

are niciun interes în ceea ce îl privește pe Antoni.

Ștefania, față în față cu Antoni, în casa fetelor

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat din nou o atmosfera tensionată. După ce în Gala, Cosmin a aflat cum a decurs prima întâlnire dintre Ștefania și Antoni, în camera roșie, acesta a adoptat o atitudine rece și distantă față de partenera lui și mai mult decât atât s-a arătat extrem de deranjat și s-a simțit trădat.

Astăzi, Antoni și Robert au mers în vizită în casa fetelor, unde au avut ocazia să interacționeze. Dornic să afle care sunt sentimentele Ștefaniei, dar și ce are de gând să facă mai departe, Antoni i-a cerut acesteia să dea cărțile pe față.

Citește și: Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”

Antoni: Când am intrat nu a fost ceva care să îmi provoace așa un interes și nici nu am vrut să o cunosc și să descopăr mai multe chestii!

Andreea Mantea: Crezi că și-ar fi dorit să ai un interes față de ea?

Antoni: Cred că... nu știu... ea a lungit oarecum situația, părerea mea, că să vadă și ceva din partea mea...

să concretizez eu niște chestii! A vrut să țînă relația cu Cosmin în așteptare!

Andreea Mantea: Deschise ambele variante... ambele uși?

Antoni: Da!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Ștefania a dat cărțile pe față și a spus ce simte pentru Antoni

Replicile uluitoare lansate de Antoni au determinat-o pe Ștefania să nu mai tacă și a vrut să lămurească lucrurile. În cele din urmă, concurenta a subliniat faptul că nu a avut niciun interes față de el în camera roșie, ci doar la începutul sezonului când se aștepta să îl întâlnească în cadrul show-ului. Pe de altă parte, Ștefania a subliniat că nu s-a gândit deloc la posibilitatea că ei să se apropie și să se cunoască mai bine, deoarece ea era într-o relație cu Cosmin.

Citește și: „Dă-mi inima ta, să vezi ce fac cu ea”. Antoni, mesaj cu subînțeles pentru Ștefania?! Concurentul de la „Casa iubirii” și-a pus fanii pe jar

Antoni: Este părera mea, poate greșesc!

Andreea Mantea: Este o părere greșită?

Ștefania: Da! Pentru că nu este absolut nimic adevărat! Nicio firimitură din ce a zis!

Andreea Mantea: De ce crezi asta?

Ștefania: Pentru că în primul rând sunt într-o relație încă și nici nu aș avea curiozitatea... nici nu vreau să-mi dau voie să cunosc pe cineva! Nu-mi imaginez!

Antoni: Și n-ar fi adevărat că ai avut un interes pentru mine la început?

Ștefania: La începutul sezonului!

Antoni: Când am intrat! Până să afli răspunsul că eu nu am venit pentru tine?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?