Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 iul 2024, 21:00

Ștefania este liberă să-și reia relația cu Cosmin

Sursa: Captură KANAL D

În Gala de astăzi, patru concurenți au fost în pericol de eliminare: Bogdan, Sebastian, Patrick și Ștefania, iar în cele din urmă blondina a fost cea care a fost trimisă acasă.

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii” întrucât ea a fost concurenta cu cele mai puține voturi din partea publicului. Astfel, se pare că fanii fetei au ținut cont de dorința ei de a pleca acasă, pentru a-și continua povestea de dragoste cu Cosmin.

Ce a declarat Sebastian, când s-a văzut la un pas de a fi eliminat

Primul care a mers înapoi la locul lui a fost Bogdan, iar următorul care și-a continuat drumul în „Casa iubirii” a fost Patrick. Ultimii rămași în față, lângă Andreea Mantea, au fost Sebastian și Ștefania. 

Sebastian a fost zâmbitor pe tot parcursul momentului, care ar fi trebuit să fie unul tensionat: „Am intrat în Casa iubirii cu zâmbetul pe buze și nimeni nu mi-l poate lua.

Plec la fel. Vă zic din toată inima mea, doamna Andreea, n-am niciun deranj dacă plec în seara asta”.

Citește și: Ștefania din Casa Iubirii, însărcinată?! Cosmin a dat cărțile pe față: „E gravidă” Cum a reacționat mama lui Cosmin la aflarea veștii

Acesta a fost ferm convins că va fi eliminat, așa că a ținut să-i transmită un mesaj emoționant fostei lui iubite, Roberta: „În momentul ăsta îmi doresc din toată inima mea să plec acasă și dacă ar fi să îi mai zic

ceva Robertei, ar fi că îmi pare rău că nu a încercat să deschidă ochii să vadă realitatea pe care am trăit-o noi și că este o femeie frumoasă și merită tot binele din lume”.

Cum a reacționat Ștefania când a aflat că este eliminată

Însă, deznodământul a fost unul surprinzător, întrucât Sebastian a fost trimis înapoi la locul său, iar Ștefania a rămas lângă Andreea Mantea.

Deși blondina și-a dorit eliminarea încă de când Cosmin a fost descalificat, tot a fost uimită și a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

„Parcă nu-mi vine să cred.

Principalul motiv (n.r. pentru care plâng) este că, în sfârșit, o să fiu alături de Cosmin. O să-mi lipsească foarte mult toate trei (n.r. Rebecca, Julia și Virginia). Toate trei mi-au fost alături, mai ales în momentele grele, și sunt foarte fericită că le-am cunoscut”,  a spus Ștefania, după ce a aflat că va pleca acasă.

Citește și: Sebastian explodează de nervi din cauza Robertei! „Te-a băgat cineva în seamă?”. Gestul controversat al concurentului față de fosta lui iubită i-a surprins pe toți

Blondina nu a fost singura care a plâns de bucurie, întrucât și cele trei colege de care s-a apropiat au avut aceeași reacție. Chiar și Julia a plâns, deși, în ultimul timp, au existat neînțelegeri între ea și Ștefania, bazate pe speculațiile precum că ea l-ar fi sabotat pe Cosmin.

Înainte ca Ștefania să părăsească platoul emisiunii, prezentatoarea a înștiințat-o că: „Dacă nu e bine, să știi că te poți întoarce, te poți reînscrie. Sper să nu fie cazul”.

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos: