Ștefania, apariție surprinză în platou la Teo Show. A venit aproape dezbrăcată și puțini oameni au recunoscut-o

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 15:01

Ștefania, apariție surprinză în platou la Teo Show. A venit aproape dezbrăcată și puțini oameni au recunoscut-o

Sursa: Captură KANAL D

Ștefania de la ”Casa Iubirii” a făcut senzație în platou la Teo Show. Tânăra a apărut în direct aproape dezbrăcată.

Ștefania, fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”, a apărut aproape dezbrăcată în platoul emisiunii Teo Show. Tânăra a făcut senzație cu trupul ei de gazelă, iar Mitoșeru nu s-a putut abține să nu o ia la întrebări.

Ștefania a venit aproape dezbrăcată la Teo Show

În cadrul unei rubrici în care au fost prezentate costume de baie inspirate din anii '50, Ștefania de la ”Casa Iubirii” a apărut așa cu nimeni nu a văzut-o niciodată.

Tânăra, îmbrăcată într-un costum de baie extrem de sexy, a defilat prin platou, iar Mitoșeru nu a putut trece cu vederea tatuajele pe care tânăra le are în niște zone foarte evidente. Acesta a întrebat-o pe Ștefania ce reprezintă tatuajele pe care și le-a făcut.

”Diavolul nu doarme” și ”Sunt o femeie al dracu de puternică”,

sunt cele două mesaje pe care Ștefania le are tatuat pe trupul.

Pe Ștefania o știe toată lumea din emisiunea matrimonială de la Kanal D, însă nimeni nu a văzut-o într-o astfel de ipostază, drept este că tânăra are un trup de gazelă și i se potrivește de minune postura de model.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ștefania, șocată de afirmațiile lui Cristian la adresa ei după despărțire: "I-am trimis mesaj, nu a vrut să vorbească cu mine! I-am dat block"

Ștefania a fost eliminată din show-ul matrimonial în gala de săptămâna trecută, la scurt timp după ce a fost implicată într-un scandal monstru cu fostul ei partener din emisiune, Cristian, de care s-a și despărțit recent.

Cei doi au încălcat regulamentul, iar la testul poligraf a ieșit că tânărul a mințit, astfel a fost descalificat, în timp ce Ștefania a rămas în continuare în emisiune.

Lucrurile nu au mers în direcția în care tânăra spera, căci nu a durat mult și tânărul i-a dat papucii, pe motiv că pleacă la studii în altă țară.

 

Citeste si: Stefania, tot mai convinsa că fostul partener, Cristian, a jucat teatru în timpul reality-ului Casa Iubirii. Cum a ales să îi dea papucii frumoasei modeline după 3 săptămâni