Ștefania, bulversată de un mesaj uluitor! "Aveam un feeling că ceva rău se va întâmpla și primesc un mesaj" Aflați totul joi, 19 mai, într-o ediție incendiară Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 mai 2022, 21:49

Stefania face dezvaluiri uluitoare

Sursa: Captură KANAL D

Ștefania primește un mesaj care o bulversează și o pune pe gânduri! Aflați în ediția de joi dacă are mesajul a venit sau nu din partea lui Cristian.

După ce în Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii cea care a părăsit competiția a fost Dori, din cauza nominalizării făcute de Kinga, la începutul aceste săptămâni au intrat în emisiune doi noi concurenți, Bianca și Albert, dornici și ei să își găsească jumătatea în cadrul show-ului matrimonial. Deși toate fetele păreau încântate de apariția noului băiat, Ștefania s-a arătat melancolică, exprimându-și dorul față de Cristian. Mai mult decât atât tânăra va mărturisi la un moment dat faptul că a avut o presimțire rea în ultima vreme și în cele din urmă a primit un mesaj.

Rămâne de văzut dacă cel care i-a scris a fost sau nu Cristian!

Ștefania, bulversată de un mesaj neașteptat!

În ediția de joi, 19 mai 2022, a emisiunii Casa iubirii, Natalia va merge în camera roșie pentru a-l întâlni pe băiatul care și-a dorit să-i vorbească între patru ochi. Deși inițial tânăra se arata destul de nehotărâta si chiar ușor panicata deoarece nu știa cine anume a chemat-o in camera roșie, treptat aceasta a devenit foarte incantata. 

Natalia: Cine este?

Kinga: Sorin nu e pentru că el a cedat camera roșie! Nu e nici Radu!

Natalia: E foarte ciudat! Nu e Radu?

După întâlnirea din camera roșie, Natalia a ieșit foarte neliniștită și în același timp extrem de încântată de întâlnirea avută cu unul dintre băieții din competiție.

Brunetă a exclamat că și-ar și mai dorit să stea în camera roșie.
Pe de altă parte, Sorin ajunge la cuțite cu Kinga, căreia ii va spune răspicat faptul că următorul bărbat pe care îl va atrage în mrejele ei o va determina pune la punct.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Următorul bărbat din viață ta pe care îl vei avea îți va pune scoch pe gură! Nu ți-e rușine așa un pic? Nu ți-e rușine? Ar trebui să-ți fie!",

spune Sorin.

În cele din urmă, Ștefania va face o dezvăluire uluitoare în clipă în care Radu o va întreba dacă a plâns. Vizibil bulversată, Ștefania a mărturisit că a avut o stare foarte proastă deoarece s-a tot gândit la Cristian și avea o presimțire că ceva rău se va întâmplă. Această a dezvăluit că a primit un mesaj. Rămâne însă de văzut dacă cel care i-a trimis mesajul respectiv este au nu Cristian.

Citeste si: Prima reacție a lui Cristian, după ce a fost eliminat de la „Casa iubirii”: „Îmi pare tare rău”

Citeste si: Ștefania și Cristian au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat. Cum au fost surprinși cei doi concurenți

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.