Ștefania de la Casa Iubirii și Cristian Comănici formează un cuplu? " Adevărul despre relația lor: Nu aveam cum să uit primele momente!

Author: Alice Popescu

Ce relatie exista intre Stefania si Cristi Comanici

Sursa: Instagram

O aparitie neasteptata a celor doi tineri a facut deliciul publicului, mai ales ca cea care a dezvaluit cate putin despre ei a fost insasi Bianca Comanici.

Se pare că prezentatoarea Culisele Iubirii, Bianca Comanici, a jucat un rol important în apropierea celor doi tineri. Frumoasa vedeta le-a făcut cunoștință în momentul în care Stefania își caută de lucru, iar Bianca i-a propus să lucreze unde se își are job-ul și fratele ei, Cristian. 

Citeste si: Exclusiv! Cum arată acum Andreea Mantea în costum de baie: "Țineți minte ce plinuță eram anul trecut?! Am promis ca o sa slabesc"

Stefania si Cristian Comanici, dezvaluiri despre relatia lor

Stefania:" Cristi Comanici are simțul umorului foarte dezvoltat, iar Cristian de la Casa Iubirii era un băiat mai serios, nu prea rădea. Da, el este amuzant, nu îmi plac băieții serioși." Mai mult decât atât, cei doi s-ar fi și întâlnit la un suc unde Cristi Comanici i-a povestit Stefaniei toate detaliile legate de viață lui: "A vorbit extraordinar de mult, este foarte vorbareț.

Mi-a spus tot ce a făcut de când era mic și bune și rele. Stefania a mai dezvăluit și faptul că nu s-a concretizat nimic în legătură cu celalalt băiet cu care ea se afla în tatonări și nici nu și-a mai bătut capul cu el: "Nu s-a întâmplat nimic, a fost așa o cunoaștere...,
a dezvaluit Stefania pentru Culisele Iubirii.

Stefania: Cristi nu mi-a luat vreo floare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cristi: "Cred că i-am dat un trandafir. Cred că a încurcat băiatul. 

Stefania: "Mi l-a luat atunci, nu a vrut să îmi ia mie special. S-a rugat de doua ori doamna să ia. Am fost și la film, cum să uiți"

Cum a decurs prima intalnire dintre Stefania si Cristian

Cristi: "Am dat faliment acolo. Am dat faliment acolo. Să nu o duceți la VIP, a cerut 4 feluri de nachos. Acum, toate le-am pus pe stiva și toate erau goale. A fost un film foarte prost."

Stefania: "El este și gelos și posesiv"

La capitolul mâncare, se pare că Stefania se descurca bine să facă paste. Cristian nu a fost dat pe spate de abilitățile iubitei sale, însă nici nu le-a contestat. Cât despre el, fratele Biancai Comanici a declarat că este perfecționist în bucătărie și sta și cate 5 ore să taie bucățelele pentru salata boeuf.