Ștefania, decizie neașteptată în privința lui Cosmin. Ce vrea să facă concurenta din „Casa iubirii”: „Îmi doresc să-mi urmez inima”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 iun 2024, 10:34

Ce a hotărât Ștefania după descalificarea lui Cosmin

Sursa: Instagram Ștefania Cărăușu

Marți seară Ștefania a luat o decizie foarte importantă, pe care le-a transmis-o fanilor ei prin intermediul unei transmisiuni live pe TikTok. Aceasta dorește să părăsească „Casa iubirii”, după descalificarea lui Cosmin.

Cosmin, tânărul cu care Ștefania a început o relație în „Casa iubirii”, a fost descalificat din competiție în Gala de duminică, 16 iunie, după ce echipa emisiunii a aflat că ar fi dezvăluit niște informații confidențiale, din cadrul show-ului, unei persoane din exterior.

Cum a reacționat Ștefania după ce Cosmin a fost descalificat

Respectivele mesaje au ajuns să fie postate pe internet, iar în acestea fostul concurent a divulgat o discuție dintre el și Ștefania, purtată în camera roșie, în urma căreia i-a adus critici dure fetei.

De asemenea, din conversația de pe WhatsApp se poate deduce că tânărul a vorbit cu o femeie cu care este posibil să fi avut o relație în afara emisiunii, întrucât aceasta i-a transmis că îl iubește, înainte de a încheia convorbirea.

După ce echipa show-ului de la Kanal D a confirmat, în urma unei anchete, că respectiva conversație nu este contrafăcută, Ștefania a avut parte de un adevărat șoc, întrucât nu se aștepta ca iubitul ei să fie capabil de un asemenea gest.

Deși Cosmin și-a susținut, cu vehemență, nevinovăția și a rugat-o pe fată să aibă încredere în el, aceasta a avut o atitudine foarte rece în momentul în care partenerul ei a fost descalificat.

Citește și: Incredibil ce a apărut pe pagina lui Cosmin de la „Casa iubirii”! Se întâmplă la scurt timp după descalificare: „Totul se întoarce în viață”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Însă, după acest moment, Ștefania s-a gândit foarte bine la întreaga situație și, în cele din urmă, a decis să iasă din „Casa iubirii” pentru a-și continua povestea de iubire cu Cosmin, întrucât, în adâncul sufletului, ceva îi spune să îl creadă pe iubitul ei.

Ce decizie a luat Ștefania după descalificarea lui Cosmin

Ieri seară, prin intermediul unui live pe TikTok, blondina le-a împărtășit tuturor celor din online hotărârea pe care a luat-o și a subliniat că are încredere în teoria conform căreia Cosmin ar fi fost sabotat de una dintre concurente: „Am

încredere 100% în iubitul meu, îmi doresc să-mi urmez inima și ce simt: de a-l urma pe iubitul meu”.

Fanii au fost foarte impresionați de gestul pe care Ștefania vrea să-l facă pentru Cosmin, așa că au decis să se oprească din a o vota, pentru a o ajuta să ajungă cât mai repede alături de băiatul pe care îl iubește.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”

„Stop vot Ștefania la 1206! Haideți să o ajutăm pe Ștefi să își îndeplinească dorința de a-și urma inima și să se regăsească cu Coco (n.r.

Cosmin), pentru că amândoi merită să fie fericiți împreună și ne-au demonstrat că iubirea lor este reală. Vă iubim și abia așteptăm să vă revedem împreună fericiți”,  au transmis susținătorii cuplului, pe rețelele sociale.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?