Ștefania din Casa Iubirii, însărcinată?! Cosmin a dat cărțile pe față: „E gravidă” Cum a reacționat mama lui Cosmin la aflarea veștii

Autor: Laura Macovei

Ștefania din Casa Iubirii, însărcinată?! Cosmin a dat cărțile pe față: „E gravidă”

 
Sursa: Instagram

Cosmin a rostit vorbe mari în timpul unui live alături de Radu, fost concurent și câștigător al sezonului 2 „Casa Iubirii”. Cosmin a vorbit despre Ștefania, mai exact despre o posibilă sarcină a ei.

În timpul unui live alături de Radu, Cosmin a dat o veste foarte importantă pentru fanii cuplului Ștefania-Cosmin.

Cosmin a spus că Ștefania ar fi însărcinată cu el, ca urmare a date-ului pe care l-au avut pe vremea când și el se afla în „Casa iubirii”.

Ștefania este însărcinată?! De unde a pornit totul

Cosmin și Radu s-au gândit la o provocare de zile mari.

Radu a sunat foste concurente în direct pentru a le face farse, iar Cosmin s-a gândit la o provocare mai „aparte”, am putea spune.

Citește și: Gestul făcut de Ștefania la o săptămână după descalificarea lui Cosmin! Fostul concurent din „Casa iubirii” a rămas fără cuvinte

Una dintre ele a fost aceea de a o anunța telefonic pe mama sa că Ștefania este însărcinată, lucru fals.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cosmin: Cum ar fi? Și ce să îi zic, mă?

Radu: Ar fi bombă! Îi zici: Mamă, ce știre circulă acum pe internet și eu tind să cred că ar fi adevărat. Ar fi Ștefania gravidă și nu știu, s-ar putea chiar așa să fie, că eu când am fost cu ea la date..

nu știu, mamă, mi-e frică, chiar mi-e frică.

Cosmin: Nu, mă, e prea de tot, e prea nașpa. Poate se supără ea, Ștefania, chiar dacă e glumă. Nu e ea de față și poate nu e ok.

Cu toate acestea, deși tot el a inițiat provocarea, Cosmin a renunțat la idee, pentru a nu crea prea mare agitație și vâlvă.

Cosmin a fost descalificat de la Casa Iubirii

Cosmin a fost concurent două sezoane la rând în emisiunea „Casa iubirii”, însă a fost descalificat recent, după ce s-a aflat că ar furniza detalii din emisiune unei persoane cu care ar fi ținut legătura în spatele camerelor de filmat.

Citește și: Virginia și Patrick, blocați în camera roșie? Robi va fierbe! „E supărat pe Virginia și pe mine!” Aflați ce reacții se vor stârni în platou, marți, 25 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Cu toate acestea, Cosmin își ține fanii aproape și le răspunde la comentarii, indiferent de cât de răutăcioase sau curioase sunt.