Stefania i-a luat prin surprindere pe toti! A postat poza cu bebelusul: "Bine ai venit pe lume , îngerașul meu!" Cum arata baietelul

Autor: B.M.

Stefania a fost una dintre cele mai apreciate concurente din casa "Puterea Dragostei".

Si-a castigat foarte multi fani in momentul in care si-a asumat relatia cu Adelin si a fost de acord sa paraseasca celebra casa pentru a-si trai povestea de dragoste alaturi de el.

Din nefericire relatia dintre cei doi nu a rezistat iar de curand s-au despartit. Stefania chiar a marturisit dupa despartire ca, la un moment dat, chiar l-a vazut pe Adelin ca fiind tatal copiilor ei si cel alaturi de care isi va trai viata.

"In momentul in care am ales sa imi fie partener mi-am dorit ceva pe termen lung. Si da, la momentul respectiv imi doream sa imi fie sot si tatal copiilor mei. Viata nu e mereu asa cum vrem noi sa fie", a spus Stefania.

Recent, aceasta si-a surprins fanii in momentul in care a postat pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare un bebelus.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cel mai nou si cel mai iubit membru al familiei. Copiii ne fac zilele mai frumoase si ne dau putere prin inocenta si puritatea lor.

Bine ai venit pe lume, ingerasul meu!", a scris Stefania.

Foarte multi au crezut ca este vorba chiar de copilul Stefaniei. Este vorba insa despre un nepot de-al ei.