Ștefania Ivănescu, celebrul top model, a devenit mămică pentru prima dată! Vedeta a ținut sarcina ascunsă timp de 9 luni

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 02 nov 2022, 07:00

Fotomodelul Ștefania Ivănescu a devenit mămică pentru prima dată astăzi, 2 februarie. Tânăra a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Ștefania Ivănescu, cel mai cunoscut top model român în străinătate, a devenit mămică pentru prima dată astăzi, 2 februarie. Vedeta a ținut sarcina ascunsă în toată această perioadă.

Ștefania Ivănescu, celebrul top model, a devenit mămică pentru prima dată

Ștefania Ivănescu a dat vestea cea mare în urmă cu câteva momente. Celebrul model a postat pe pagina de Instagram mai multe poze cu burtica de gravidă, care i-a indus ușor în eroare pe internauți, în timp ce pe stories a postat prima fotografie cu bebelușul care a venit pe lume în această zi.

Fotomodelul este în culmea fericirii și se poate lăuda cu o fetiță perfect sănătoasă. Tânăra de 25 de ani este un top model faimos, care a luat cu asalt editorialele internaționale. Aceasta era bine cunoscută pentru corpul perfect, măsurile ei fiind de 81-59-90 și cu o înălțime de 1.81m, Ștefania a fost remarcată în anul 2012 de un prieten de familie, hairstylist. Așa a ajuns să colaboreze și cu Tibi Clenci, celebrul fotograf și juratul ”Bravo, ai stil!”.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul prietenului de familie, iar restul este istorie.

 

Citeste si: Tibi Clenci se consideră sau nu mai bun decât Catalin Botezatu în rolul de jurat la Bravo, ai stil Celebrities? Răspunsul neașteptat al celebrului fotograf

Ștefania Ivănescu a fost cerută în căsătorie în urmă cu 2 ani

Ștefania și iubitul ei au o relație extrem de discretă, iar aprițiile lor publice sunt tot mai rare.

Internauții au rămas surprinși când au aflat că tânăra a devenit mămică, nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea veste din partea ei. Imaginea cu top modeul și micuța ei au făcut senzație pe internet.

În urmă cu doi ani, chiar de ziua ei, Ștefania a fost cerută de soție de Laurențiu, partenerul ei. Modelul nici nu a stat pe gânduri, răspunsul ei a fost categori ”DA”.

„Nu-mi vine să cred că am ajuns la vârsta asta.... micuța mea, o să fii cea mai frumoasă mireasă din lume și nici măcar nu exagerez. Fie ca viața ta de după căsătorie să fie atât amuzantă cât și liniștită, iar eu de abia aștept să-ți fiu domnnișoară de onoare. Ai visat la povestea ta din basem iar acum o trăiești. Meriți din plin!”, a scris Nadd Hu prietena Ștefaniei.

Citeste si: Viviana Sposub a dat-o în bară cu ținuta din Gala Belle Epoque: "Are ceva din Mita Baston. Este veche, este un model urâțel!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.