Ștefania, mărturii surprinzătoare la trei săptămâni după ce s-a mutat cu Cosmin: „Credeam că o să ne despărțim”. Ce detalii a dezvăluit fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Ștefania a vorbit despre ea și Cosmin

Sursa: Captură YouTube WOWnews; Instagram Cosmin Radu

Recent, Ștefania a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a vorbit despre cum decurge relația ei cu Cosmin de când s-au mutat împreună și despre cel mai dificil moment prin care au trecut.

În cadrul emisiunii moderate de Bianca Comănici, Ștefania a făcut dezvăluiri surprinzătoare din viața ei și a lui Cosmin, de când s-au mutat împreună la Timișoara. Deși, în „Casa iubirii”, cei doi au trecut prin momente de cumpănă, acum se simt mai fericiți ca niciodată, deși mai au mici certuri.

Ce a mărturisit Ștefania la trei săptămâni după ce s-a mutat cu Cosmin 

La interviul de la „Culisele iubirii”, invitata a fost întrebată despre calitățile și defectele pe care le-a descoperit la iubitul ei de când împart același cămin: „Ce îți place cel mai mult la Cosmin și ce te deranjează cel mai tare?”.

Ștefania a avut, în mare parte, cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, întrucât este foarte grijuliu cu ea și caută să o facă fericită prin diverse gesturi mici.

„Îmi place că este foarte atent cu mine. De exemplu, știe că îmi place o ciocolățică și de fiecare dată când se duce undeva vine acasă cu ciocolățica aia și chestia asta mă bucură foarte mult, că e atent la orice mic detaliu și îmi mai face cadouri din când în când. Chiar dacă suntem doar de trei săptămâni, m-a surprins de foarte multe ori”,  a

spus fosta concurentă de la „Casa iubirii”.

Citește și: Cosmin și Ștefania, momente de neuitat în Italia! Cum au fost surprinși foștii concurenți de la „Casa iubirii” la malul Mării Mediterane

Singurul lucru care pe Ștefania o deranjează la Cosmin constă în faptul că se supără imediat: „Ceea ce nu-mi place este că se supără foarte repede, este un pic cam supărăcios, dar asta, pe parcurs, încercăm s-o rezolvăm amândoi”. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Care au fost cele mai grele momente din relația Ștefaniei și a lui Cosmin

Mai departe, blondina a fost întrebată despre cele mai dificile clipe prin care a trecut cu partenerul ei, iar aceasta a adus în prim-plan certurile de după întâlnirea cu Antoni în camera roșie și momentul descalificării lui Cosmin.

„Faza în care credeam că o să ne despărțim, știm toți toată povestea cu camera roșie, aia, pentru mine, a fost cea mai grea, și poate și despărțirea de el, având în vedere că el a fost descalificat, despărțirea fizică, să

nu ne mai vedem”,  a dezvăluit Ștefania.

Citește și: Cosmin și Ștefania au făcut pasul cel mare la scurt timp după ce tânăra a părăsit „Casa iubirii”! Ce părere au părinții lor despre decizia pe care au luat-o

În prezent, aceasta a explicat că relația ei cu Cosmin este una foarte frumoasă și, în ciuda faptului că uneori au mici certuri din motive banale, se simt foarte fericiți împreună: „Ne mai ciondănim puțin, ne reproșăm chestiile astea de dimineață, dar nimic important”.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.