Ștefania, mărturisire șocantă despre Cosmin! Roberta a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce i-a spus Ștefania de curând! „A zis că nu simte!” Iată ce reacții fără precedent s-au stârnit in Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 apr 2024, 22:54
video Foto(5)

Ștefania, acuzată că nu are sentimente pentru Cosmin! Virginia va spune în fața tuturor ce crede despre colega ei! „Nu-l iubește așa cum s-a spus! A fost flama aia de început!” Iată cum a reacționat Cosmin și ce vâlvă s-a iscat în Casa iubirii!

După o Gală agitată și plină de emoții și suspans, la finalul căreia Ștefan a fost eliminat, o nouă săptămâna a debutat în Casa iubirii, iar concurenții au avut parte și astăzi de o atmosfera tensionată și plină de discuții aprige. Subiectul central al zilei a fost cel despre cuplul format din Ștefania și Cosmin, mai precis despre faptul că Ștefania nu are sentimente pentru partenerul ei așa cum a susținut.

Ștefania, pusă la zid de colegii săi! Concurenta a fost acuzată de falsitate

În ciuda faptului că s-au declarat oficial un cuplu în Casa iubirii de aproape o luna și păreau din ce în ce mai îndrăgostiți și mai dornici să construiască pas cu pas o relație frumoasă și solidă, în ediția de astăzi, Ștefania și Cosmin au intrat în colimatorul colegilor, care cred că aceștia formează un cuplu doar de dragul show-ului, iar Ștefania nu are deloc sentimente pentru partenerul ei.

Totul a plecat de la faptul că Ștefania a avut de curând o atitudine distanță și rece față de Cosmin în timpul întâlnirii lor din camera roșie, care le-a dat de bănuit concurenților. Astăzi, Ștefania a fost pusă la zid mai întâi de către Patrick. Acesta a întrebat-o pe Ștefania dacă totul este bine între ea și Cosmin, iar explicația ei a fost că nu a avut o stare bună în ultimele zile fapt ce s-a răsfrânt și asupra relației sale cu Cosmin.

Citește și: Emoții teribile în Gala din 21 aprilie! Robert, Julia și Ștefan au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii! „Ăsta e destinul!”

Ștefania, acuzată că nu are sentimente pentru Cosmin! Virginia va spune în fața tuturor ce crede despre colega ei

Tot în ediția de astăzi, a emisiunii Casa iubirii, Virginia a subliniat și ea faptul că Ștefania nu are sentimente pentru Cosmin așa cum a spus până acum.

Mai mult decât atât, concurenta a spus că flama de la început s-a diminuat mult: „Nu-l iubește așa cum s-a spus! A fost flama aia de început!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și:  Ștefan, declarații surprinzătoare după ce a ieșit din „Casa iubirii”: „Pentru tine mă înscrisesem”. Cu cine s-a afișat după ce a fost eliminat

Pe de altă parte, Roberta a dezvăluit și ea la rândul ei, faptul că Ștefania i-ar fi mărturisit de curând că nu îi spune partenerului ei „te iubesc” pentru că nu simte.

Virginia: Se vede clar că nu este... părerea mea e că nu-l iubește așa cum s-a spus! Și cred că nu mai e... a fost așa flama aia la început, dar acum cred că nu mai e atât de intensă din partea ei!

Roberta: Eu acum câteva zile am întrebat-o pe Ștefania, dacă din drag sau ceva, «nu îți vine să îi spui te iubesc?» Și ea a zis că nu! Că nu simte!

Ștefania: Păi am și zis asta în Gală! Nu simt să spun! Mi se par niște cuvinte foarte mari!