Ștefania, mesaj emoționant după împăcarea cu Cosmin: „Ne-am regăsit…”. Cuplul a anunțat, oficial, că a trecut peste evenimentul cu Antoni

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 mai 2024, 22:06

Cosmin și Ștefania și-au reparat relația

Sursa: Instagram stefania.carausuu; Instagram Cosmin Radu

Ștefania, frumoasa concurentă de la „Casa iubirii”, a făcut, recent, un anunț îmbucurător pentru fani. Printr-o postare în mediul online, blondina le-a dezvăluit fanilor care este situația dintre ea și Cosmin.

După tensiunile care au existat între ei, odată cu venirea lui Antoni în „Casa iubirii”, relația Ștefaniei cu Cosmin pare să fi revenit la normal, întrucât și-au dedicat unul celuilalt o frumoasă piesă de dragoste.

Ce s-a întâmplat între Ștefania și Cosmin

După ce Antoni s-a înscris în emisiunea matrimonială de la Kanal D, relația Ștefaniei și a lui Cosmin a trecut printr-un moment de cotitură, în care au fost cât pe ce să renunțe unul la celălalt.

Întreaga tevatură a pornit după ce iubitul fetei a văzut cât de emoționată s-a simțit aceasta atunci când Antoni, concurentul pentru care venise inițial în competiție, a invitat-o în camera roșie.

După ce a vizionat materialul cu întâlnirea celor doi, orbit de furie, Cosmin era gata să rupă relația cu Ștefania și să părăsească show-ul. Însă, după ce amândoi au gândit la rece întreaga situație, au decis să își mai dea o șansă, mai ales că tânăra i-a arătat partenerului ei că regretă tot ce s-a întâmplat.

Citește și: Cosmin, val de hate în online! Concurentul a fost criticat aspru pentru cum s-a comportat cu Ștefania: “Să-ți fie rușine”

După aproape o săptămână de la acest eveniment neplăcut, Ștefania i-a dedicat lui Cosmin, prin intermediul unui Instastory, melodia Andrei, „Iubirea Schimbă Tot”, care a rulat pe fundalul unui montaj video cu diverse momente pe care le-au trăit împreună în „Casa iubirii”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ce mesaj i-a transmis Ștefania lui Cosmin, după împăcare

Versurile atașate filmulețului de pe story reflectă exact situația prin care au trecut cei doi îndrăgostiți, în ultima perioadă:

„Ne-am pierdut, ne-am regăsit Ne-am uitat, ne-am întâlnit mereu Tu simți ce simt și eu

Orice s-a întâmplat, tu ai rămas cu mine Când am fugit de noi tu m-ai tras spre tine Îți amintești când îmi spuneai

Știi că iubirea schimbă tot N-aș fi crezut că am să pot S-accept să fiu altcineva De teamă c-ai pleca”.

Citește și: Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”

După ce Ștefania a postat clipul însoțit de frumoasa piesă de dragoste, la câteva ore distanță, Cosmin i-a făcut tinerei aceeași dedicație, postând același clip în secțiunea de story a paginii lui de Instagram. Astfel, prin acest gest reciproc, cei doi concurenți de la „Casa iubirii” le-au dat de înțeles fanilor că au trecut peste evenimentul neplăcut, generat de apariția lui Antoni în emisiune, iar relația lor

se află pe drumul cel bun. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.