Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 mai 2024, 21:05

Ștefania l-a făcut pe Cosmin să se îndoiască de iubirea ei

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de luni, 27 mai, atmosfera s-a menținut tensionată, după Gala de duminică, în care toți concurenții au văzut reacția neobișnuită a Ștefaniei în momentul în care Antoni a invitat-o în camera roșie.

În Gala de duminică, 26 mai, din emisiunea „Casa iubirii”, s-a produs o ruptură considerabilă între Cosmin și Ștefania, după ce aceasta din urmă s-a arătat extrem de emoționată la intrarea lui Antoni în competiție, concurentul pentru care s-a înscris, inițial, în show-ul de la Kanal D.

Cum are de gând Ștefania să repare situația dintre ea și Cosmin

Deși Antoni nu a fost prezent de la bun început în sezonul 3 al emisiunii, Ștefania a format, pe parcurs, un frumos cuplu cu Cosmin, care s-a îndrăgostit nebunește de ea. Însă partenera lui a fost, în tot acest timp, rezervată în a-și exprima sentimentele, iar venirea lui Antoni în „Casa iubirii” a fost elementul care a destabilizat relația celor doi, întrucât Ștefania a afișat emoții foarte puternice, care, până în prezent, i-au fost străine lui Cosmin.

La vederea imaginilor din camera roșie dintre Antoni și iubita lui, în care aceasta din urmă nu se putea opri din tremurat și în care l-a întrebat pe noul concurent dacă ar fi interesat de fetele care sunt în cupluri, Cosmin s-a simțit profund dezamăgit și și-a pierdut complet încrederea în ea.

Citește și: “M-ai pus pe mine într-o postură penibilă”. Cosmin este pe punctul de a pune punct relației cu Ștefania. Cum a reacționat concurenta în fața acuzațiilor

Însă, în ediția de astăzi, Ștefania a fost hotărâtă să lămurească lucrurile cu partenerul ei și a părut să-și asume greșelile făcute: „ Am venit, azi dimineață, cu cele mai bune intenții, în noaptea asta lungă m-am gândit. Chiar dacă, după Gală, tot eu am fost nervoasă și știu că nu aveam motiv să fiu, m-am gândit foarte bine la chestia asta și chiar mi-am dat seama că aș fi putut să-l pierd.

Am venit cu cele mai bune intenții, azi, să îndrept lucrurile sau să încerc să le îndrept”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce părere au băieții despre situația dintre Ștefania, Cosmin și Antoni

De asemenea, concurenta a dezvăluit ce simte față de Cosmin și are de gând să-i explice și lui ce este, cu adevărat, în sufletul ei, ceea ce în Gală nu a reușit să facă: „ M-am găsit în fața situației și n-am putut să scot o vorbă.(...) C onsider că am niște sentimente reale față de el și aș vrea să fac mai mult”.

În paralel, în casa băieților, Robi și Robert l-au atacat dur pe Antoni pentru întreaga situație, însă Patrick a considerat că de la Ștefania a pornit totul: „Eu sunt de părere că Ștefania a creat toată situația asta”. 

Citește și: Cosmin, șocat de reacțiile Ștefaniei față de Antoni, în timpul întâlnirii lor din camera roșie! „Am văzut ce aveam de văzut. Aș fi băgat mâna în foc pentru ea!” Ștefania a izbucnit în lacrimi și a părăsit platoul

Cosmin a părut să fie de aceeași părere cu Patrick, întrucât a evidențiat că apariția lui Antoni în peisaj nu a făcut decât să scoată la iveală sentimentele reale ale Ștefaniei: „ El nu a făcut nimic. Venirea lui a creat chestia asta, nu el personal”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.