Ștefania și Cristian au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat. Cum au fost surprinși cei doi concurenți

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 ian 2023, 09:40

Ștefania și Cristian au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat. Cum au fost surprinși cei doi concurenți

Ștefania și Cristian formează cel de-al doilea cuplu în Casa Iubirii. Cei doi concurenți au dat frâul liber sentimentelor și s-au sărutat.

Concurenții din Casa Iubirii, care au urmărit întreg momentul dintre Cristian și Ștefania, au așteptat cu sufletul la gură sărutul lor, semn că își doreau de mult că ei să facă acest pas, apropierea lor fiind destul de vizibilă. Mai mult decât atât, băieții au dezvăluit că Ștefania era nerăbdătoare să ajungă la un sărut cu Cristian.

Ștefania și Cristian s-au lăsat purtați de val și și-au împărtășit sentimentele

Momentul sărutului dintre Cristian și Ștefania a fost așteptat cu sufletul la gură de concurenții din Casa Iubirii, care au simțit că între ei este o conexiune. Cei doi formează cel mai nou cuplu din casa, deși sunt foarte timizi și stângaci, au planuri împreună, ba chiar Ștefania a dezvăluit că ar putea renunța la bariere pentru Cristian.

”Până acum nu am mers pe siguranță, cumva m-am apropiat de persoana de lângă mine doar fizic, ca să nu ajung să mă rănesc sentimental, ca să nu pun sentimente.

În tine văd o siguranță, adică, dacă ar fi ceva serios, chiar, probabil, aș avea sentimente. Nu-mi place să fiu rănită sau să nu mai stau eu liniștită psihic și să-mi fac probleme”, i
-a spus Ștefania lui Cristian, înainte de primul sărut.

Deși toată lumea aștepta primul sărut dintre ei, Corina a fost cea care l-a inițiat și i-a împins de la spate să facă acest pas.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Bianca, răsturnare de situație! La ce gest ar fi recurs Sorin pentru ca Bianca să nu plece din Casa Iubirii?

Ștefania și Cristian, copleșiți de emoții în Camera Roșie

Ștefania și Cristian și-au dat întâlnire în Camera Roșie pentru a afla mai multe unul despre celălalt.

Copleșiți de emoții, cei doi și-au dat seama că nu se cunosc prea bine, însă sentimentele dintre ei sunt puternice. Cristian pare extrem de îndrăgostit de Ștefania și îi este teamă să nu o rănească cumva. 

”Le spuneam băieților, mie îmi place foarte mult să vorbești, îmi plac și atingerile, îmi plac și privirile, să pup, dar nu mi-ai dat așa continuitate la discuții”, a

spus Cristian.

Citeste si: Andreea Mantea, mesaj neașteptat în miez de noapte. Ce le-a transmis vedeta urmăritorilor din mediul online: Ar trebui să ne rugăm