Stefania, tot mai convinsa că fostul partener, Cristian, a jucat teatru în timpul reality-ului Casa Iubirii. Cum a ales să îi dea papucii frumoasei modeline după 3 săptămâni

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 feb 2023, 01:10

Stefania, decisa sa il confrunte fata in fata pe Cristian

Sursa: Instagram

Stefania a vorbit despre despartirea de Cristian si chiar a dezvaluit faptul ca nu se astepta la declaratiile pe care fostul ei partener le-a facut.

Stefania a fost uimita să vadă declarațiile lui Cristian despre relația lor. Tânărul a lașat să se înțeleagă că tot ce a fost intre ei a fost de ordinul atracției fizice și că nu s-a pus niciodată problema de o relație în adevăratul sens al cuvântului deoarece știa că nu au împreună niciun viitor având în vedere că el vă pleca în America pentru câteva luni. Mai mult, Cristian i-a trimis un mesaj de despărțire, destul de sec înainte că el să fie eliminat și atunci Stefania a avut o cădere destul de grava ne mai putandu-se concentra în timpul filmărilor.

Tânără a recunoscut că de-a lungul săptămânilor petrecute în Casa Iubirii, nu și-a dat seama nicio clipa de adevăratele intenții ale lui Cristian și se pare că el a jucat mai mult un rol decât să fie cu adevărat îndrăgostit de ea, a spus fosta concurenta pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: În ce hal a ajuns să arate telefonul Andreei Mantea! Vedeta TV l-a arătat fară nicio jenă: "Este luat în rate, nu știu dacă le-am terminat!"

Stefania, tot mai convinsa ca fostul partener, Cristian, a jucat un rol la Casa iubirii

"Eu am spus ce am simțit și ce am gândit. Au fost și jocurile alea intre noi și mi-a atras atenția din prima clipa. Ori a făcut-o din ambiție sau a simțit. Mi-ar placea să am o discuție cu el fata în fata. Daca ai orgoliu pierzi foarte multe.

Nu i-am propus să ne întâlnim. Sunt curioasa daca vă spune aceleași lucruri pe care le-a spus în emisiune. M-aș emoționă un pic. La prima vedere și el cred că ar avea. Poate trebuia să ieșim împreună într-o Gala.

Nu regret nimic din ce s-a întâmplat în afara. Poate trebuia să procedam altfel. Poate nu trebuia să facem asta.

Daca eram împreună, merita. Așa părea, dar acum spun că nu. Nu stiu ce e în sufletul lui. A fost un soc, însă simțeam, dar speram să nu se întâmple. Mama a avut o părere foarte buna despre Cristian. Mama nu e o femeie răutăcioasă, ea nu insista și nu face jigniri. Eu nu voiam să fiu descalificata, ci să ies frumos în Gala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imagini fierbinți cu Berna și Jador. Philip, înnebunit de gelozie: "Mi-a trimis mesaj și m-a înjurat!"

Țin legătură cu fetele, cu Kinga, cu Dori și cu Nati puțin. Abia aștept să vina weekend-ul. Eu postez rar. Intre mine și Dori totul e prietenesc.