Stela Popescu si-a botezat stranepotul! Iata imagini inedite de la botez si ce marturisiri a facut actrita despre emotionantul eveniment

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 04:35

Actrita a povestit si despre proiectele sale care urmeaza sa fie puise in scena pentru copii si tineret.

Fericitul eveniment a avut loc in statiunea 2 Mai, deoarece acolo era locul preferat al sotului artistei, Puiu Maximilian. Nepoata sa a ales sa isi boteze fiul cu numele de Damian Maximilian Vasile, in memoria bunicului ei.
Botezul a avut loc intr-o biserica mica din statiune, unde s-au reunit multe rude. Stela Popescu a povestit ca trait momente emotionante. Vedeta a marturisit ca botezul a prilejuit si un eveniment nemaintalnit in viata ei si anume o vacanta la mare de vreo doua luni.

Actrita a declarat ca a inceput noua stagiune cu forte proaspete si pe langa spectacolele pe care le va sustine la Teatrul de Revista, mai pregateste cateva proiecte inedite si la teatrul care ii poarta numele, unde se vor juca piese pentru copii si tineret.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"In

poluarea asta nemaipomenita care exista si muzicala si din toate punctele de vedere, impletirea asta groaznica dintre analfabetism si asa-zisele lucruri frumoase si clasice, vrem sa indrumam copiii spre un anumit fel de muzica si spre un anumit fel de literatura! Teatrul pe ei ii lumineaza, canta cu noi!", a spus Stela Popescu.