Stelian Ogica aduce REFORMA in comuna! A ajuns consilier local in Stoienesti, locul sau natal VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 21:35

Il vedem inconjurat mai mereu de femei, este cel mai popular jucator la loto iar acum a devenit consilier local. Numai ca, odata cu succesul, dusmanii sunt tot mai multi.

In papuci de piele, tricou mulat si pantaloni scurti! Asa a preluat Stelian Ogica functia de consilier local in comuna natala. Si, pentru ca este "baiat de oras", Ogica inspecteaza Comuna Stoienesti nu oricum, ci pe motor.

 

Cu viteza vantului a plimbat-o pe colega noastra, doar, doar s-o convinga de frumusetile locului sau natal, dar si de planurile marete pe care le are.

 

E clar ca Ogica nu a uitat de unde a plecat! S-a terminat cu praful de pe strazi, noul consilier vrea sa asfalteze toata Comuna.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Dar, ca orice barbat de succes are si rivali! Culmea, unul dintre ei este chiar unchiul sau. Nea' Dumitru nu se sfieste deloc sa-si ia nepotul la bani marunti.

 

Batranul a fost primarul Comunei inainte de Revolutie, iar anul acesta a candidat la functia de consilier. Numai ca nepotul Ogica l-a invins.

 

Dar sa nu credeti ca toata lumea il uraste pe noul Consilier din Stoienesti. Stelian Ogica e hotarat! Nu se lasa intimidat de dusmani si porneste in forta pe ulitele comunei.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.