Stenogramele conversației dintre logodnicul Ioanei, tânăra ucisă din Irlanda, și prietena victimei: „Cred că am omorât-o”. Bărbatul a visat că-și omoară partenera înainte de tragedie

Autor: Lavinia Medrea

Bărbatul a visat că-și omoară partenera înainte de tragedie

Sursa: Facebook Ioana Mihaela

Apar tot mai multe detalii despre Ioana, românca în vârstă de 30 de ani ucisă în Irlanda de către logodnicul ei, weekend-ul trecut.

Ioana Mihaela Păcală avea 30 de ani şi plecase din Oradea acum trei ani. Locuia împreună cu logodnicul ei de doar o săptămână într-un apartament din Ratoath, aflat în Irlanda. 

Stenogramele conversației dintre prietena Ioanei și logodnicul ei

Sâmbătă seara, Ioana a fost găsită moartă de către un echipaj de salvare. O prietenă sunase la numărul de urgență pentru că nu-i mai răspundea la telefon, după care l-a sunat pe viitorul soț al femeii, care i-ar fi spus că a visat cum o omoară pe Ioana, iar atunci

când s-a trezit, aceasta era inconștientă.

„Când a ajuns prietena aia, Poliţia era deja acolo şi a zis că a omorât-o. Nu era sânge. Noi bănuim că ori o fi lovit-o mortal, ori o fi sufocat-o. Nu ştiu, nu pot să-mi explic”, a declarat Estera Tocoian, sora Ioanei Păcală.

Citește și: Tânără româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani: "Sora mea frumoasa ai lăsat în urma ta o durere imensă!"

Sâmbătă, în ziua tragediei, Roxana a fost sunată de familia Ioanei, fiind anunțată că se întâmplă ceva cu tânăra. Ulterior, prietena victimei l-a sunat pe iubitul femeii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„După ce am sunat ambulanță, am încercat să-l sun pe el, a răspuns la al 2-lea apel telefonic. Conversația a fost una macabră:

  • Eu:- Alo, ce se întâmplă cu Mihaela, m-a sunat toată familia ei pe Messenger și spuneau că ar fi inconștientă…ce a pățit? Dă-mi-o la telefon!!!
  • El:- Ăăă, nu știu...
  • Eu:- Cum nu știi, are ochii deschiși? A căzut, s-a lovit, ai lovit-o, ce i-ai făcut? Pot vorbi cu ea, poate vorbi?
  • El:- Nu poate vorbi...
  • Eu:- Ce i-ai făcut la fată? Vorbește odată, pentru că am sunat ambulanța și este pe drum. Sunt chestii serioase, te rog să vorbești odată.
  • El:- Îi moarta, nu mai mişcă... cred că am omorât-o...
  • Eu: Cum? Ce i-ai făcut, cum adică crezi că ai omorât-o, ai lovit-o sau ceva?
  • El:- Am avut un vis în care am visat că o omoram și m-am trezit din vis și ea era moartă...

Am închis conversația și am sunat la serviciul 112”,  a declarat femeia, despre conversația cu iubitul Ioanei.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, iubitul Ioanei, a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor.

Iubitul Ioanei avea stări depresive înainte de tragedie

Roxana a declarat că vineri, 11 noiembrie, Ioana ar fi sunat-o să-i spună că Andrei nu prea vorbește cu ea și pare că a intrat mai adânc în depresie.

„M-am deplasat la domiciliul lor, le-am făcut cadoul de casa nouă (menționez că, de curând, și-au cumpărat casa prin mortgage) și am încercat să-l consolez, sa-l sfătuim să primească un tratament pentru depresie, de la medic.

Citește și: Tânără româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani: "Sora mea frumoasa ai lăsat în urma ta o durere imensă!"

Am băut o cafea cu amândoi la ei în bucătărie și după o oră și ceva de vizită, am plecat. Totul părea în regulă, în afară de faptul că el se uita în gol și răspundea foarte greu la orice îl întrebai… era ciudat...”, a mai declarat Roxana.