Stere Halep, prima reacție după suspendarea Simonei „100 de ani să îi dea” Cum a fost surprinsă Simona Halep la o zi de la decizia ITIA

Author: Diana Bostan

Simona Halep și Stere Halep

Sursa: Arhivă

Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenisul mondial, în urma deciziei anunțate de ITIA. Tatăl sportivei a făcut primele declarații cu privire la starea Simonei.

Stere Halep și-a exprimat dezamăgirea cu privire la decizia anunțată de ITIA, însă acesta susține că lucrurile nu vor rămâne așa.

Tatăl Simonei Halep, prima reacție în privința suspendării fiicei sale

Stere Halep este profund dezamăgit de decizia luată de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), în cazul Simonei Halep. Cu toate acestea, tatăl tenismenei susține că lucrurile nu vor rămâne așa și că fiica lui va ataca decizia la TAS.

Citește și: Simona Halep, atacată de vedetele tenisului mondial „E o dezamăgire atât de mare” Ce mesaj i-a transmis Serena Williams

" 100 de ani să îi dea suspendare nu putem să recunoaştem aşa ceva... Că vor unii să o scoată vinovată asta e treaba lor.  Dacă lucrurile merg în felul ăsta, păcat mare pentru toţi sportivii cărora li se poate întâmpla aşa ceva. 

Legea internaţională trebuie să facă ceva pentru aceşti oameni.", a spus Stere Halep, tatăl Simonei Halep, pentru  Antena 3 CNN.

Citește și: Simona Halep, prima reacție după decizia în cazul scandalului de dopaj „Lupta mea continuă” Ce a hotărât jucătoarea de tenis?

" Noi suntem curaţi în faţa Domnului şi atât", a mai susținut Stere Halep.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Simona Halep, prima apariție după suspendare

Sportiva a fost surprinsă în momentul în care a ieșit din locuința sa și a ținut să-și exprime dezamăgirea după cele petrecute.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ! Simona Halep, suspendată patru ani din tenis! Sportiva poate ataca decizia anunțată de ITIA

„Sunt șocată. E o mare nedreptate ce se întâmplă. Nu am luat niciodată dopaj și nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea o să iasă la iveală într-o zi. O să las experții să discute absolut orice pentru că ei știu mai bine ceea ce s-a întâmplat. Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și sunt curată”, a spus Simona Halep pentru Euronews.

Citește și: Prima reacție a Simonei Halep privind zvonurile despre relația dintre ea și Joao Monteiro. ,,Despre relația mea cu Joao...''

Simona Halep susține că tot ce s-a întâmplat este nedrept din toate punctele de vedere și că este foarte dezamăgită. Sportiva nu înțelege cum un sportiv poate fi judecat doar pe presupuneri, toate analizele ei de sânge fiind negative.

Fratele Simonei Halep a fost mai rezervat în declarații și nu a vrut să dea mai multe detalii despre starea de spirit a sportivei, imediat după anunțarea deciziei ITIA.

@andrei.didas Simona Halep, prima apariție după suspendarea de patru ani: Sunt șocată că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere. Voi dovedi nevinovăția (video: euronews) #Halep #simonahalep #wta #tenis ♬ sunet original- DIICOT