Steve Jobs cu aripi, promovand un produs pe care a vrut sa-l distrugs inainte de a muri. Reclama care a starnit mania fanilor cofondatorului Apple VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:38

O reclama in care este folosita imaginea lui Steve Jobs a starnit mania fanilor cofondatorului Apple.

O companie electronica taiwaneza a realizat o reclama pentru a promova un produs pe care il intitulează "Action Pad", informează Daily Mail. Comicul taiwanez Ah-Ken il interpreteaza pe Steve Jobs, fiind imbracat la fel ca fostul CEO Apple, in helanca neagra devenita celebra si in blugi.

Purtand aripi, ca un inger, personajul scoate din buzunarul de la spate produsul si il prezinta. Apoi incepe sa-l utilizeze, exclamand: "In sfarsit pot sa folosesc si alte tablete".


"Steve Jobs a promovat intotdeauna lucruri care au fost bune pentru oameni, produse Apple, asa ca imaginea lui poate promova si alte lucruri care sunt bune", a sustinut Chelsea Chen, un purtator de cuvant al companiei Action Electronics, care a lansat reclama.

Sistemul de operare al tabletei produse de Action Electronics este cel "Android", pe care Steve Jobs si-a dorit sa il distruga fiindca era convins ca se baza pe o tehnologie iPhone pe care cei de la Google au furat-o.
"Imi voi da ultima suflare daca va trebui si voi folosi fiecare penny din cei 40 de miliarde pe care ii are in bancă Apple, sa repar aceasta nedreptate. Voi distruge Android, pentru ca este un produs furat", a susţinut cofondatorul Apple.
"N-am avut ce sa facem altceva, decat sa utilizam Android, nu putem folosi iOS", a declarat Chelsea Chen.

Reclama a starnit mania fanilor lui Steve Jobs, unii dintre acestia sustinand ca Action Electronics ar trebui să intre in faliment pentru ceea ce a facut.


Steve Jobs a murit pe 5 octombrie 2011, la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit ani buni din pricina unui cancer pancreatic.



 

Taguri: