Stevie Wonder, intervenție chirurgicală de urgență! Ce a pățit îndrăgitul artist

Autor: R.V.
Actualizat: 03 sep 2020, 19:55

Cântăreţul american Stevie Wonder va fi supus unui transplant de rinichi, în luna septembrie.

Din acest motiv nu va mai susţine concerte o perioadă, potrivit variety.com.

Anunţul a fost făcut de cântăreţul american sâmbătă, în timpul unui concert pe care îl susţinea la British Summer Time din Hyde Park, Londra. Wonder a spus că va mai susţine trei concerte până în septembrie, când va fi supus acestui transplant.

" Deci se va întâmpla acest lucru: voi suferi o intervenţie chirurgicală.

Voi fi supus unui transplant renal în septembrie anul acesta", a spus Wonder, de pe scena unde susţinea recitalul. "Nu vreau să mai aud speculaţii. Vă spun eu ce se întâmplă. Mă simt bine", a mai spus artistul, care a adăugat că are deja un donator, acest anunţ fiind primit cu urale din partea publicului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zvonurile privind starea de sănătate a lui Stevie Wonder circulă de mai mult timp, după ce o sursă a declarat pentru publicaţia Detroit Free Press că acesta are o problemă "serioasă, dar tratabilă".

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.