Stia ca este insarcinata, dar a inceput sa planga cand a vazut ca burta i se umfla exagerat de mult si nu se mai opreste. Speriata, a mers la un control. Medicul a incremenit cand a aflat ce avea acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:57

Guillermina, o tanara din Statele Unite, a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca va fi insarcinata.

Isi dorea foarte mult acest copil, pe care il astepta de ceva vreme, asa ca dupa ce medicul i-a confirmat vestea cea mare a inceput sa fie foarte atenta la ceea ce mananca si bea si sa mearga foarte des la controale de rutina.

Cu toate ca avea mare grija de sarcina a inceput sa ii fie teama in momentul in care a observat ca burta ii se mareste extrem de tare si ca nu da semne de oprire.

Si medicul i-a spus ca asa ceva nu este normal, motiv pentru care a programat-o la o noua ecografie. Ce a vazut acolo l-a lasat cu gura cascata: femeia nu purta in pantece un singur copil, ci cinci!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel de cazuri sunt extrem de

rare, dar si riscante. Din fericire, in cele din urma, Guillermina a nascut cvintupletii cu o stare perfecta de sanatate.

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.