Stia ca la nastere sacul amniotic in care se afla micutul se va sparge, insa medicii au avut un soc cand unul dintre acesti gemeni a fost adus pe lume astfel: Este un caz atat de rar incat filmuletul cu micutul pe masa de nasteri a facut isterie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 03:25

Este incredi il de rar ce s-a intamplat cu unul dintre acesti gemeni. Este atat de rar incat se intampla una la 80 000 de nasteri.

Momentul in care un bebelus este nascut cu tot cu sacul amniotic, a fost filmat in intregime deoarece, astfel de cazuri sunt extrem de rare. Si de asemenea, este si un fenomen extrem de frumos pentru mamica cat si pentru medici.  Filmuletul a fost facut in Spania, iar micutul care a venit pe lume, a iesit cu tot cu sacul amniotic din pantecele mamicii, la cateva minute dupa nasterea fratelui sau geaman care a fost nascut normal.



Micutul, acoperit in intregime de sac, sta in interior strans si se misca din cand in cand, iar prin cordonul ombilical primeste oxigen. Bebelusul pare extrem de nerabdator sa iasa de acolo pentru a-si cunoaste fratiorul sau surioara geamana.

In mod normal, sacul amniotic este rupt in procesul extrem de dificil al nasterii sau este taiat de catre medici in timpul cezarianei. Atat medicii cat si asistentele s-au  adunat in jurul micutului pentru a vedea minunea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.