Stia ca locuinta ii este bantuita de un spirit asa ca intr-o noapte l-a confruntat. Toata reactia fantomei a fost filmata si inregistrata. Esti pregatit sa vezi asta?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 23:30

Nimeni nu isi doreste sa se mute intr-o locuinta bantuita. Cele mai multe cazuri de case bantuite se afla in America unde deja unii oameni s-au obisnuit cu locatarii nevazuti in casele lor. Iar altii lasa tot si se muta.

O tanara a povestit ce i s-a intamplat cat statea intr-o locuinta inchiriata cu colegele ei de facultate. Ea a dezvaluit ca mai multe nopti la rand a auzit zgomote ciudate in casa cum ar fi batai in usa, umbre infricosatoare in colturile camerelor. Cel mai inspaimantator lucru a fost cand se auzeau voci demonice din toate aparatele electrocasnice.

Intr-o noapte, ultima pe care fetele si-au petrecut-o in acel apartament, una din ele a filmat tot ce se intampla si a incercat sa comunice cu fantoma.

Ceea ce s-a intamplat puteti vedea in materialul video alaturat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.