Stia ca mama ei a murit in urma cu 20 de ani din cauza cancerului. A ramas socata cand, intr-o dimineata, a primit o scrisoare; era chiar de la ea! Uite ce mesaj a primit aceasta fata, a inceput sa planga in hohote

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 20:55

Tanara din imaginile alaturate a avut parte de o experienta marcanta, si nici acum nu si-a revenit din starea de soc.

La varsta de 10 ani, Amanda Lemmond si-a pierdut mama, care era singurul ei parinte, din cauza cancerului osos. In urma tragediei fata a ajuns la orfelinat, iar singura amintire legata de femeia care i-a dat nastere era un iepuras de plus.

20 de ani mai tarziu, intr-o dimineata, Amanda a primit de la posta o cutie de mici dimensiuni. A fost un pic surprinsa, deoarece nu comandase nimic.

Cand a deschis-o, a inceput sa planga! In interior erau mai multe scrisori redactate de mama ei cu cateva zile inainte sa moara. In plus, cutia mai continea si certificatul ei de nastere si poze.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate aceste lucruri au fost scoase la iveala dupa

ce un executor a dispus eliberarea casei in care a locuit mama ei. Documentele au fost gasite si trimise Amandei, pentru a-i servi drept amintire.

 

 

Taguri: